Napisano 9 Sierpień 200915 l Witam. Poniżej moja próba zmierzenia się z tematem. Co do samego pomysłu, to chciałem uniknąć "kalmarzej twarzy" (wiem, wiem...) i pójść w nieco innym kierunku... Pozdrawiam.:)
Napisano 9 Sierpień 200915 l Skrzydelka wygladaja troche kuriozalnie - przydaloby sie je chyba troche zwiekszyc. tak samo zawiniecie (lub koniec ^^) po prawej jakos zmienic, bo wyglada troche, jakby mu cos amputowano. Reszta wyglada dobrze - czekam na upy, bo potraktowales temat troche inaczej niz inni :)
Napisano 9 Sierpień 200915 l Autor Ok. Skrzydełka przedefiniowane. To "amputowane" to zawinięcie. Koniec ogona wystaje po lewej (jego prawej) :) Piękne dzięki za wskazówki. Pozdrawiam.
Napisano 10 Sierpień 200915 l Z duzymi skrzydlami o wiele lepiej wyglada :) Teraz pozostaje czekac i obserwowac jak to rozwiniesz.
Napisano 12 Sierpień 200915 l Autor Podejście nr 2. Przy pierwszym nie chciało mi się dalej dłubać (pomysł nieco mija się z tematem :) ), więc zaczynam od początku "cuś" takiego: Wskazówki, komentarze mile widziane. Pozdrawiam.
Napisano 12 Sierpień 200915 l Ciekawe, Imho dużo wymowniejsza i tematyczna wersja od poprzednika. Na etapie szkicu nie ma co radzić, czekam na kolory ;]
Napisano 13 Sierpień 200915 l Tę mackę przed nim to ja bym położył na ziemie albo przesunał bo zasłania postac.
Napisano 13 Sierpień 200915 l Lewa reka jakos tak dziwnie wyglada, ale nie za bardzo wiem czemu ^^" Poza tym IMO lepsza koncepcja, czekam na jakies rozwiniecie, bo z samego szkicu niewiele mozna powiedziec.
Napisano 14 Sierpień 200915 l Autor szkic po liftingu, czyli zmagań ciąg dalszy: EC, wolałbym tej macki nie ruszać. Myślę, że tak jest znośnie :) Raju, na pewno coś jest nie tak, bo ze znajomością anatomii (i nie tylko), to u mnie kiepsko :(. Więcej tu zabiegów na chybił-trafił niż przemyślanego działania :) Czy ktoś dobry mógłby mi "podpowiedzieć" co zrobić, żeby się miniaturka przy temacie wyświetlała? Pozdrawiam.
Napisano 14 Sierpień 200915 l I dobrze ,że wolisz jej nie ruszać xD dobrze jest ,a jak by leżała to by jedna wielka kupa by była ^^
Napisano 14 Sierpień 200915 l Czuc agresje - swietnie ;) Nie niektorych prackach (u innych) widac bylo stojacego Cthulhu, ktory wygladal jak zwykly czlowiek, tylko ze zielony i z mackami. U Ciebie to przedstawia sie inaczej - od poczatku ciekawie ustawiles Ktulu :) Skrzydla jakos nie pasuja - ksztaltem i ogolnym wygladem, poza tym mi sie podoba :)
Napisano 15 Sierpień 200915 l Autor i dalej. Kolorki, czyli coś co mnie przerasta :) Piękne dzięki za komentarze/ uwagi. :) Pozdrawiam.
Napisano 19 Sierpień 200915 l !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.