Napisano 10 Sierpień 200915 l Koniec ;) Niestety nie czas nie pozwolił mi na wylizanie koncepcji, no ale tyle dałem rade zrobić tyle ile moglem:) No więc Wielki Przedwieczny nieco przegnił leżąc na dni morza te wszysktie tysiąclecia, w otwartych ranach zaczęły się gnieździć morskie stworzenia, powoli przekształcając ciało Wielkiego Cthulhu w humanoidalną rafę koralową, no taka miała być wstępna koncepcja hehe wyszło jak wyszło z braku czasu. Pozdrawiam serdecznie ;) i miniaturka do sondy: Witam. Postanowiłem dołączyć. Pierwszy szybki maz co by się wczuć w klimat i rozmazać rękę. :) Edytowane 23 Sierpień 200915 l przez vrocker
Napisano 10 Sierpień 200915 l pamietaj ze to ma byc koncpet a nie ilustracja pozstac musi sie cala miescic na obrazku i musi byc w maire jednolite tlo.
Napisano 19 Sierpień 200915 l !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
Napisano 20 Sierpień 200915 l Autor Mały up,niestety robota mnie przygniotła, ale mam nadzieje, że zdążę.