vrocker Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 (edytowane) Koniec ;) Niestety nie czas nie pozwolił mi na wylizanie koncepcji, no ale tyle dałem rade zrobić tyle ile moglem:) No więc Wielki Przedwieczny nieco przegnił leżąc na dni morza te wszysktie tysiąclecia, w otwartych ranach zaczęły się gnieździć morskie stworzenia, powoli przekształcając ciało Wielkiego Cthulhu w humanoidalną rafę koralową, no taka miała być wstępna koncepcja hehe wyszło jak wyszło z braku czasu. Pozdrawiam serdecznie ;) i miniaturka do sondy: Witam. Postanowiłem dołączyć. Pierwszy szybki maz co by się wczuć w klimat i rozmazać rękę. :) Edytowane 23 Sierpień 2009 przez vrocker
ortheza Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 pamietaj ze to ma byc koncpet a nie ilustracja pozstac musi sie cala miescic na obrazku i musi byc w maire jednolite tlo.
miriam Napisano 19 Sierpień 2009 Napisano 19 Sierpień 2009 !! UWAGA !! Przypominam, iż do końca tej edycji zostały tylko 4 dni, Proszę pamiętać o umieszczeniu stosownej informacji w załączniku o ukończeniu pracy, jak również dodaniu wybranego fragmentu do sondy. //Pozdr.
vrocker Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 Mały up,niestety robota mnie przygniotła, ale mam nadzieje, że zdążę.
Urbanboogie Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Kurde, fajowy i denerwujaco szybki koncept! :D Rispekt!
Rekomendowane odpowiedzi