Napisano 10 Sierpień 200915 l Witajcie, zainstalowałam sobie viste ultimate, a następnie 3ds max'a, wszystko przebiegało poprawnie, jednak przy uruchamianiu pojawia się następujący alert. (zdjęcie w załączniku) Odinstalowanie programu i ponowne próby nie pomagają :( Będę baaaardzo wdzięczna komuś mądremu kto mnie uratuje z tej sytuacji ;) Laila
Napisano 10 Sierpień 200915 l Zależy, może nośnik uszkodzony i nie wszystko się instaluje, może wersja nie pasuje. ja mam vistę i mi max 9 oraz w górę działają
Napisano 10 Sierpień 200915 l Było coś o tym na forum Autodesku. Musisz tam poczytać. Odnosiło się chyba do maxa 9. Po pierwsze, to spróbuj zainstalować service packi do 3ds'a i najnowsze sterowniki karty graficznej. Jeśli to nie pomoże, to już tylko forum Autodesku. Tam raczej każdy możliwy temat jest poruszony, więc kwestia tylko poszukać.
Napisano 11 Sierpień 200915 l cały komputer ma zaledwie 2 tygodnie, z najnowszą kartą graficzną i procesorem na rynku, więc to jest dziwne... ale dziękuję za radę, z pewnością poszukam na forum ;) musi być jakieś rozwiązanie ;] Pozdrawiam, Laila
Napisano 11 Sierpień 200915 l dobra ;] będzie wprost ;P to, że jestem kobietą, jeszcze nie oznacza że jestem totalną blondynką ;P zainstalowaliśmy wszystkie SP i dalej wyskakuje ten sam problem. tryb administratora ani dostosowywanie też się na nic nie zdało. koledze 9 też idzie normalnie, i on również jest tym zaskoczony...
Napisano 11 Sierpień 200915 l 1. Instaluj program z konta administratora, a nie w trybie administratora. 2. Sprawdź, czy uruchamia się z konta administratora. 3. Jeśli 2=TAK, to sprawdź ustawienia swojego konta.