Kr3tz Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Witam, Pomysł na takie plakaty przyszedł mi kilka tygodni temu, teraz usiadłem i wyprodukowałem. Wszystko dzisiaj zrobione, myślę że jakaś godzina-półtorej na każdy. Photoshop. Polygon NURBS Grafiku Zapraszam do komentowania :) Aha. Plakaty miały być tylko do podpisu, i jeśli są do kitu, jeśli nie powinno się dla nich tworzyć wątku, lub po prostu jeśli lubicie pisać na klawiaturze, to chciałbym oznajmić, że to wszystko wina mkeruj'a. Zasypcie krytyką jego skrzynkę pocztową! 2
pressenter Napisano 12 Sierpień 2009 Napisano 12 Sierpień 2009 Mię siębardzo podoba, szczególnie to o myciu rąk. Super. :)
mkeruj Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 (edytowane) Fajne fajne, zawsze chciałem się wybrać do muzeum tabliczek z czasu PRLu, wszystkie w klimacie "Rolniku, nie myj jaj przed skupem" :d Klimat niepowtarzalny podobno, ale to daleko, gdzieś na południu. Dla mnie bomba, Otto dał się uprosić Edytowane 13 Sierpień 2009 przez mkeruj
Czeczen Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Zarąbiste, nie m a to jak inspiracja Polskim plakatem. Pozdrawiam P.S. Chcę więcej.
peter_f Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 :D Superowe!!!!!!! Podniszcz je tylko! Ale hasła zarąbiste!!!!!!
emmilius Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Dobre, dobre - można by sobie taki na ścianę pacnąć =]. A o 2D nic nie ma? :(
kamil.ochel Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 świetne! :) hasła ekstra, nic tylko druknąć na fajnym papierze i na ścianę
CzAk1 Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Mialo być więcej ale Kr3tz'u Focha strzelił chyba -_-
Reanimator Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Powiem wprost: graficznie brzydkie, hasla za dlugie i przegadane (niesmieszne nawet), kompozycja błeee, a liternictwo wola o pomste do nieba ;P Jestem fanem plakatow propagandowych, ale tych oryginalnych, przemyslanych i dopracowanych;)
Kr3tz Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 (edytowane) Reanimator - nie potwierdzam, nie zaprzeczam; dzięki za własne zdanie. Chcę jednak obronić błędy w zdaniach: "kusi gładkością" miało faktycznie być zmienione, ale nie wpadłem na żadne inne sformułowanie i... tak już z przypadku zostało. Ten czy inny, myślę, że głupi błąd na "poważnym" propagandowym plakacie byłby wyśmiany i wytykany palcami, więc na swój sposób to spełnia swoją rolę. A nawet jeśli nie, to wiedz, że mam świadomość błędu jaki popełniłem ;) Osobiście jestem zadowolony z efektów, ale bardzo prawdopodobne, że komunistycznym mistrzom propagandy nie dorównuję. CzAk1 - oj tam, focha od razu! Po prostu po kilku dniach zapomniałem, że założyłem wątek... "umkło". Pozostałym dziękuję za opinię. Może się skuszę na kilka kolejnych plakatów w najbliższym tygodniu. Edytowane 10 Wrzesień 2009 przez Kr3tz
Kr3tz Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Napisano 23 Wrzesień 2009 Niestety, tylko jeden, bo mimo, że wolnego czasu się namnożyło, to pomysły nie wypaliły. Chroń
PICsell Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Świetne, można popracować jeszcze nad stylem (szczególnie nurbsów) . Bardzo fajne. Poligon jest już u mnie na tapecie.
PAINbringer Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 Według mnie brakuje im błyskotliwego lub nawet zrozumiałego żartu Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi