Napisano 15 Sierpień 200915 l Freedom Fighter, zapraszamy :) A o brak doświadczenia się nie martw, nie jest potrzebne, wystarczy tylko chęć przetrwania 8) Co do rozgrywek to proponuję takie rozwiązanie, żeby wypisać w tym wątku nicki wszystkich osób, które grają i zakładać wszystkie serwery na jedno hasło, dzięki temu jak tylko ktoś wejdzie na listę serwerów i zobaczy znajomy nick, będzie mógł od razu się dołączyć. Hmm, myślę, że najlepiej będzie jak od razu wprowadzę to w życie, a więc: Każdy kto chce stoczyć bitwę (bo inaczej tego nie można nazwać ;)) w grze Grid z użytkownikami tego forum niech sprawdza co jakiś czas listę prywatnych serwerów i jeśli tylko znajdzie jakiś z jednym z poniższych nicków w nazwie (lista będzie uzupełniana) niech wchodzi bez wahania :) Wspólne hasło to max3dpl (bez kropki), a oto lista : mpietruszka [trosiek] nvidia0160 [Nvidia], RadekF [RA], 7demon [7demon], mrkrzysiek [mrkrzysiek], Loozack [Loozack] *w nawiasach podany jest nick z forum Warunkiem dołączenia jest zainstalowanie najnowszego patcha 1.2, a jeśli ktoś ma problemy z połączeniem niech spróbuję stworzyć dla tej gry regułę w firewallu, w której zezwoli jej na ruch na portach 3704 oraz 9103, samo wyłączenie zapory może nie wystarczyć. Pozdrawiam. Edytowane 15 Sierpień 200915 l przez Loozack
Napisano 15 Sierpień 200915 l A gdyby ktoś nie widział naszych serwerów mimo patch'a 1.2 to pw do mnie ;);) Dostanie link ze smacznym krakersem Edytowane 15 Sierpień 200915 l przez NV
Napisano 15 Sierpień 200915 l ja też bym pograł. Juz w uj dawno nie włączałem GRIDA i pewnie bede wąchał spaliny, ale co tam. Jestem chętny jak znajdę dziś chwilę czasu. Ale myślę, że późnym wieczorem byłoby najlepiej ;>
Napisano 15 Sierpień 200915 l Wieczorkiem będzie większa sesja na kilka/naście osób a jak ktoś chce teraz, zobaczyć czy mu wszystko działa itp. To serwer stoi i czeka :)
Napisano 15 Sierpień 200915 l Ja chyba jednak se nie pogram bo na najwyższych ustawieniach mam 8 klatek a nie wiem czemu nie moge ich zmienic... Po zmianie niby zapisuje ustawienia, restartuje gre i nic sie nie zmienia.
Napisano 15 Sierpień 200915 l granie w to na klawiaturze to porazka. jak potrenuje na kierownicy do dolacze
Napisano 15 Sierpień 200915 l Każdy kto chce stoczyć bitwę (bo inaczej tego nie można nazwać ;)) w grze Grid z użytkownikami tego forum niech sprawdza co jakiś czas listę prywatnych serwerów i jeśli tylko znajdzie jakiś z jednym z poniższych nicków w nazwie (lista będzie uzupełniana) niech wchodzi bez wahania :) Wspólne hasło to max3dpl (bez kropki), a oto lista : mpietruszka [trosiek] nvidia0160 [Nvidia], Radek_FA [RA], 7demon [7demon], mrkrzysiek [mrkrzysiek], Loozack [Loozack] *w nawiasach podany jest nick z forum Warunkiem dołączenia jest zainstalowanie najnowszego patcha 1.2, a jeśli ktoś ma problemy z połączeniem niech spróbuję stworzyć dla tej gry regułę w firewallu, w której zezwoli jej na ruch na portach 3704 oraz 9103, samo wyłączenie zapory może nie wystarczyć. Pozdrawiam. Zaczynamy dziś o 19 do (24 ? :) ) Jak będzie więcej osób przeniesiemy się na serwer Loozack'a. Serwer by nvidia. Zapraszamy do gry ! ZASADY: Skrzynia biegów: Manual Wspomagania: ON Edytowane 15 Sierpień 200915 l przez NV
Napisano 15 Sierpień 200915 l Do wszystkich jednostek ! mamy problem trzeba zmienić krakersa na inną wersje bo jest trefny i zapisywanie grafiki papierków nie działa !!!! Jutro poszukam sprawnego. Jak coś to na Loozacka on mi dał tego batona !! RA, Mr Krzysiek, Loozack wbijać ! o 21 :) Edytowane 15 Sierpień 200915 l przez NV
Napisano 15 Sierpień 200915 l Autor No to miłego grania! Trosiek odpoczywa tydzień od kompa:) cieszę się że temat tak ruszył z kopyta:D co do skrzyni-to myślę że można też z automatem. Niektórym manual na klawie to za wiele;p
Napisano 15 Sierpień 200915 l RA napisał: Ja mam po prostu nicka RadekF. ;) Czyli dzisiaj zabijamy rozumiem? Sorki, wiedziałem, że czyjś nick przekręce, już poprawiłem ;) Dzisiaj też fajna rzeźnia była, przydałoby się jednak dobić conajmniej do tej 10-tki osób, wtedy to dopiero by się działo na pierwszych zakrętach. P.S. Nvidia, jak możesz to zaktualizuj listę osób w swoim poście.
Napisano 16 Sierpień 200915 l Gromy, hej! Za jakieś 10 minut zakładam serwer o ile ktoś nie zrobi tego wcześniej, hasło to oczywiście "max3dpl". Gentleman! Start your engines!
Napisano 16 Sierpień 200915 l Powinniśmy zbanować dwie trasy: Milano i Waszyngton. ;) One są okropne.
Napisano 17 Sierpień 200915 l Być może o 20 postawie serwa, ale warto byłoby też zrobić przerwę aby nam się nie znudziło za szybko ;)
Napisano 17 Sierpień 200915 l Mały update listy potencjalnych serwerów: Wspólne hasło to max3dpl (bez kropki). mpietruszka [trosiek] nvidia0160 [Nvidia], RadekF [RA], 7demon [7demon], mrkrzysiek [mrkrzysiek], Loozack [Loozack] ffighter [Freedom Fighter] demigod000 [demigod] mkeruj [mkeruj] yerooPL [yeroo] dariusz3d [dariusz] Koen-pl [bartq] *w nawiasach podany jest nick z forum, ** podkreślone są te loginy, które są w roli serwera najczęściej. Niech się zgłoszą ci, których nie wypisałem bo wiem, że to nie wszyscy ale nie pamiętam pozostałych nicków ;) Warunkiem dołączenia jest zainstalowanie najnowszego patcha 1.2, a jeśli ktoś ma problemy z połączeniem niech spróbuję stworzyć dla tej gry regułę w firewallu, w której zezwoli jej na ruch na portach 3704 oraz 9103, samo wyłączenie zapory może nie wystarczyć. Edytowane 17 Sierpień 200915 l przez Loozack
Napisano 17 Sierpień 200915 l jakies turnije z punktami trzeba by rozegrac kilka wyscigow pod rzad itp Ranking jakis ps. a co niektorym to kierownice pozabierac :] na keybord ich rzeznicyyy
Napisano 17 Sierpień 200915 l Właśnie. Żeby się nie znudziło rozwalanie, to tak jak demigod piszę możemy w niektóre wieczory ścigać się tylko jedną klasą. Turniejowo. :) Nominuję F3 na dzisiaj. ;) Edytowane 17 Sierpień 200915 l przez RA
Napisano 17 Sierpień 200915 l JFC 1000 albo niss cup or promuscle :] a ja te :] F3 hardcore duzo wrackow :D
Napisano 17 Sierpień 200915 l Jak F3 to ja odpadam, nie lubie takiego stylu jazdy. Za to pro muscle bardzo chetnie.
Napisano 17 Sierpień 200915 l Mimo, że lubię F3 to też jestem za tym, żeby dać coś innego do turnieju, najlepiej tak ze środka, np: Pagani Zonda vs Koenigsegg CCX lub Nissan Skyline czy Honda NSX.
Napisano 17 Sierpień 200915 l To może łatwiej będzie tak. Zgadzam się na wszystko oprócz driftu, destruction derby i tvr'a. ;)
Napisano 17 Sierpień 200915 l Postaw serw o 20:00 jak możesz :) Ale mam fajną binarną ilość postów :]
Napisano 17 Sierpień 200915 l W sumie to może być 20:00 ;) Więc o tej godzinie zapraszam, chyba, że mnie uprzedzisz Nvidia :)
Napisano 17 Sierpień 200915 l Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, następnym razem może Ty postaw serwer.
Napisano 17 Sierpień 200915 l Mnie tez wywaliło. Wydaje mi sie że to ma miejsce jak wybierasz jakiś konkretny wyścig który nie chce odpalić pewnie z powodu ripa.
Napisano 18 Sierpień 200915 l odpal ktoś serwa aha no i ja jeszcze grałem, jako tob01lalal coś takiego ;]
Napisano 18 Sierpień 200915 l cze, chetnie bym z wami zagral tylko ze nie moge sie dostac na serwer nvidii, widze serw ale nie chce sie polaczyc :/ edit: nieaktualne :] Edytowane 18 Sierpień 200915 l przez yeroo
Napisano 18 Sierpień 200915 l Gdybyśmy jutro grali i ja bym stawiał serwa to obiecuję, że częściej będą wolniejsze auta. Po przejechaniu ostatniego wyścigu z yeroo i 7demonem zmieniłem zdanie na temat toczydełek jakimi są dla mnie Lacetti i BMW ;) Pozdrawiam. P.S. Ale F3 też nie zabraknie :]
Napisano 19 Sierpień 200915 l w cholere mi sie cięła ta gierka ;/ Mam słabiutką kartę ;(( Tak wogóle to ja bym sobie postrzelał :D
Napisano 20 Sierpień 200915 l to Nvidia, dzisiaj nie zaklada, Loozack, też. Ktoś chętny? z dobrym łączem