Napisano 14 Sierpień 200915 l Kapitalna robota! Jedyne co to te lecace kule bym wymazal ale poza tym rewelka.
Napisano 15 Sierpień 200915 l Pracka duzo by zyskala gdybys jednak zrezygnowal z tych czarnych ramek. Wiem ze chodzilo o to zeby pokazac zblizenie akcji, tego co sie dzieje. Ale byloby znacznie lepiej gdybys przyblizyl kadr, poprzestawial troche kompozycje, tak zeby bardziej bylo widac kazda postac, a wybuchy daleko, daleko na 3 planie, tylko jako dodatek. Bo sam pomysl calkiem fajny, wykonanie ogolnie tez. Tylko te ramki psuja efekt - ja sie nie moge do nich przekonac.
Napisano 15 Sierpień 200915 l Autor Szczerze mowiac to od poczatku chcialem tej pracy nadac nieco komiksowy styl, stad te kadry. Nie rozwazalem innej opcji. Usuniecie kadrow wiazaloby sie z mocna przebudowa sceny. Ale dzieki za komenta. :]
Napisano 15 Sierpień 200915 l Komiksowe takie - zgodne z założeniami :) A - nie wiem czy się czasem nie wstydzić - lubię komiksy... Fajne w tym klasycznym ujęciu fajności ;)
Napisano 15 Sierpień 200915 l A kto nie lubi komiksow??? :}}} Rysunek super, tylko cos z linia strzalu kobiety mi nie gra, jakos tak w dol schodzi, jakby pani agent chciala strzelala w reflektor
Napisano 15 Sierpień 200915 l Całościowo Panie Łukasz to jest dobrze :), szkoda mi jedynie tej laski, ponieważ myślę że za szybko odpuściłeś ;). //Pozdr. ode mnie 4*