ortheza Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 (edytowane) Edytowane 14 Sierpień 2009 przez ortheza
Nezumi Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 Kapitalna robota! Jedyne co to te lecace kule bym wymazal ale poza tym rewelka.
Levan Napisano 15 Sierpień 2009 Napisano 15 Sierpień 2009 Pracka duzo by zyskala gdybys jednak zrezygnowal z tych czarnych ramek. Wiem ze chodzilo o to zeby pokazac zblizenie akcji, tego co sie dzieje. Ale byloby znacznie lepiej gdybys przyblizyl kadr, poprzestawial troche kompozycje, tak zeby bardziej bylo widac kazda postac, a wybuchy daleko, daleko na 3 planie, tylko jako dodatek. Bo sam pomysl calkiem fajny, wykonanie ogolnie tez. Tylko te ramki psuja efekt - ja sie nie moge do nich przekonac.
ortheza Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Napisano 15 Sierpień 2009 Szczerze mowiac to od poczatku chcialem tej pracy nadac nieco komiksowy styl, stad te kadry. Nie rozwazalem innej opcji. Usuniecie kadrow wiazaloby sie z mocna przebudowa sceny. Ale dzieki za komenta. :]
SBT77 Napisano 15 Sierpień 2009 Napisano 15 Sierpień 2009 Komiksowe takie - zgodne z założeniami :) A - nie wiem czy się czasem nie wstydzić - lubię komiksy... Fajne w tym klasycznym ujęciu fajności ;)
Urbanboogie Napisano 15 Sierpień 2009 Napisano 15 Sierpień 2009 A kto nie lubi komiksow??? :}}} Rysunek super, tylko cos z linia strzalu kobiety mi nie gra, jakos tak w dol schodzi, jakby pani agent chciala strzelala w reflektor
ortheza Napisano 15 Sierpień 2009 Autor Napisano 15 Sierpień 2009 ano faktycznie mi zjechala troche poswiata... no ale juz trudno
miriam Napisano 15 Sierpień 2009 Napisano 15 Sierpień 2009 Całościowo Panie Łukasz to jest dobrze :), szkoda mi jedynie tej laski, ponieważ myślę że za szybko odpuściłeś ;). //Pozdr. ode mnie 4*
Rekomendowane odpowiedzi