Napisano 18 Sierpień 200915 l ostatnimi czasy odtwarzałem z DVD normalne płyty DVD, to się dały odtworzyć (ostatnim razem udało sie odtworzyć film na płycie DVD) a teraz próbowałem odpalić NFS ProStreet - nie działa płyta ColinMcRae DiRT - też nie, dvd ze sterowniczkami, taki nieuszkodzony i wolny od zabrudzeń - też nie działa; praktycznie żaden DVD. A jeśli odtwarzam CD-ROM to działa normalnie jak trzeba. Komputer pichci w managerze urządzeń że wszystko jest git, ale tak nie jest. Proszę o pomoc. Czy ktoś zna ten problem i ma do niego rozwiązanie? A może za mało informacji udzieliłem?
Napisano 18 Sierpień 200915 l Autor Co? Wszystko leży jak trzeba, jak odtwarzam cdrom w napedzie dvd to działa, ale jak wsadze dvd to nie :/
Napisano 18 Sierpień 200915 l Najprościej sprawdzić na innym komputerze, a wcześniej sprawdzenie czy czyta zawartość dvd, ale nie poprzez system z którego korzystasz. W najlepszym przypadku problem z firmware - reset poprzez wgranie nowego w najgorszym napęd Ci siada.
Napisano 18 Sierpień 200915 l Autor Zdecydowanie podzielę opinię pioteka bo nie wcinałem firmwara a sprawdzać to nie mam u kogo i jak. Zgłupłem, czemu nie mogę dać swego kompa do serwisu? ;/ Hmm trzeba było myśleć więc sorry :)