Skocz do zawarto艣ci

sonda tsp 68 tawerna 63 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. sonda tsp 68 tawerna

• 艁ukasz Witkowski
      0
    • 艁ukasz Jask贸lski
      14
    • Piskor
      3
    • Lacedemon
      8
    • Uriel
      1
    • maax
      0
    • lordbiernac
      31
    • aspenboy
      2
    • Bedyk
      3
    • _Clavius_
      0
    • RaVirr
      0
    • BARTEKD
      1
    • EthicallyChallenged
      0

Aby zag艂osowa膰 w tej ankiecie, prosimy si臋 zalogowa膰 lub zarejestrowa膰.

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wy艣wietle艅 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla Mnie, Hitler Biernaca jest super. Praca 艁ukasza te偶 艣wietna, ale nie mo偶na wygrywa膰 wiecznie :) Pozdrowienia dla uczestnik贸w! Fajnie, 偶e tak si臋 ten dzia艂 o偶ywia!

Napisano

aspenboy 艂ap g艂os, super klimat "tawerniany", mimo 偶e lord mistrzowsko wykona艂 prac臋, ale co to ma do tawerny? Niestety, ostatnio za ma艂o doceniacie pomys艂owo艣膰...

Napisano
  • Autor

Nie chcia艂em wrzucac swojej pracki ale mnie zmusili ;P

G艂os na Lacedemona za impresjonistyczne podejscie, klimat i pracke dobrze reprezentujaca temat

Praca Lordabiernaca wyglada najbardziej pro, chociaz skojarzenie z tawern膮 to na 2 rzut oka mia艂em ( mimo to ujecie jest swietne)

Napisano

aspenboy, za podej艣cie do tematu, u niego ju偶 sama koncepcja bije finalne wersje pozosta艂ych prac.

Napisano

A m贸j g艂os na Piskora - Urzek艂 mnie ten rudobrody piwosz :D

Jakbym patrzy艂 tylko na to kto najpi臋kniej to namaluje to taki 艁.Jask贸lski albo Lord Biernac straciliby przyjemno艣膰 z wygranej xD

szkoda, 偶e nie mia艂em okazji wrzuci膰 czego艣 od siebie ;/

pozdrawiam

Napisano

m贸j g艂os na Lacedemona. Kojarzy mi si臋 z chinatown w dalekiej przysz艂o艣ci :) kolorystyka 艣wietna.

Napisano

Lacedemon 艣wietne, ale g艂os odda艂em w ko艅cu na bedyka bo rozbraja mnie ten kucyk ;D btw kto艣 by m贸g艂 na fronta da膰 sonde :D

Edytowane przez -hpx-

Napisano

lordbabiniec - nie ma sie co oszuiwac :D

Napisano

Mi sie tez zdecydowanie najbardziej podoba praca lordabiernaca, ale nie ogarniam troche tego nalewaka. Czy on nie powinien byc zwrocony w druga strone?

Napisano

No niestety bylem tydzien poza zasiegiem komputera wiec nie wrzucilem rekomendacji, ale i tak sporo osob zaglosowalo. Jutro wrzuce prace do galerii. Gratki dla Lorda!

Napisano

gracje :)

A co do tego, ze pracka malo tawernowa, to Hilter mial byc w zalozeniu marynarzem, ale jak napisalem wrzucajac obrazek- zaczal wychodzic tak hitlerowato, ze juz tak zostal ;) A nalewak jest w druga strone, bo to taka samoobslugowa tawerna ;)

Jutro w wolnej chwili zarzuce nowy temat

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci