Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Szukam tutoriala jak zrobic jakis budynek?

np. Dom jednorodzinny, znalzlem 2 tutoriale dotyczace tego, ale nie zadowolily mnie bo ise skonczylona tym ze pokazali ze trzeba posawic 3 boxy, wyciac ookna i jakies słaby dach..

wiec. moze ktos z Was posiada? tutorial na jakis obiekt z arhcitektury,

blok, dom , wieżowiec czy cos..

przed chwila znalzlem pare rzeczy na 3dtotal:>

http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_2/makingof_theoldfox/oldfox_01.php

http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/yellow_house/yellow_01.php

http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/jozef/jozef1.php

moze cos innego jeszcze?

Edytowane przez eVenement

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

RA się skojarzyło z blokiem silnika może.

Musiał się dobrze wczoraj bawić :d

Napisano

A czym że to magicznym różni się modelowanie architektury od modelowania królika czy kobiecych piersi?

Napisano

wiem ze analogie mozna przenosic i na kazdy model tuta sie nie szuka ale tez jest przesada twierdzenie ze organike to to samo co modelowanie np przedmiotow itp. Ja rozumiem ze tutek np o gitarze elektrydcznej moze poczatkujacemu pomoc w robieniu elektryka ale auto do domku to jakos nie bardzo. Napewno cos z tego mozna wyciagnac ale jednak bardziej pomocne sa linki ktore bardziej pokrywaja sie z tematem. Juz sam autor znalazl lepsze na tym 3dtotal niz video tut z audi.

Napisano

Póki używasz tych samych narzędzi, to jest dokładnie to samo. Różni się efekt, nie środki. :)

Napisano

Bym sie klocil. Czesciowo masz racje jednka sam workflow moze byc troche inny.

Nie chce robic zadnej wojny peace love itp poprostu w przypadku pro jest tak ze jak umie samochod to i zrobi doma wykorzystujac swoja cala wiedze. Jednak poczatkujacy patrzac na tuta o calkiej odmiennej tematyce tak szybko nie przeniesie metod i nadal nie bedzei wiedzial od ktorej strony sie zabrac.

Napisano

To jak z prowadzeniem małego samochodu i limuzyny. Masz te same środki, ale inaczej je wykorzystujesz.

Należy nauczyć się zasad działania programu i dopiero po tym je wykorzystać.

Typowa różnica zdań, więc nie będziemy się bić, hehe. :)

Tak na prawdę dopiero po dłuższym czasie dostrzega się, że najpotężniejszy samouczek jest pod guzikiem F1.

Napisano
To jak z prowadzeniem małego samochodu i limuzyny. Masz te same środki, ale inaczej je wykorzystujesz.

Należy nauczyć się zasad działania programu i dopiero po tym je wykorzystać.

Typowa różnica zdań, więc nie będziemy się bić, hehe.

Tak na prawdę dopiero po dłuższym czasie dostrzega się, że najpotężniejszy samouczek jest pod guzikiem F1.

I nie mam nic do dodania ;-)

Napisano
  • Autor

Jednak poczatkujacy patrzac na tuta o calkiej odmiennej tematyce tak szybko nie przeniesie metod i nadal nie bedzei wiedzial od ktorej strony sie zabrac.

dokladnie, ja jestem poczatkujacym:>

a do modelowania samochodow mam duzo tutoriali, a do arhictektury nie..

Napisano
  • Autor

znam tę strone i te 4 party dotyczace tego sporego budynku :D , ale za duzo pokzene tam podstaw nie jest. sam jakos poprobuje moze.. ale dzieki