jumpingboy Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Moja pierwsza w całości ukończona praca postaci 3d w Blender 2.49b, Robiłem ją 2dni
khatake Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 O 2 lata za mało :D nie no jest słabo. Głowa to krzywe pudełko. Materiały potworność. Anatomii nie ma. No ale cóż początki nie są łatwe. Przerób różne tutoriale i bierz się za następną prackę.
bbandi Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Po tych dwóch dniach powinieneś usiąść przed tą pracą i się wpatrywać i mysleć..."może bym jeszcze tak z miesiąc nad tym posiedział i ja im pokaże na tym forum:)"ale nie jest źle, czekam na więcej.
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 No coż, model raczej do szuflady, niż do galerii, ale jak na totalny początek, daje radę ;) Uwag raczej za dużo, żeby wypunktowywać po kolei. Generalnie polecam na początek coś bardziej realistycznego, na stylizację i ufoki przyjdzie czas :) Życzę wytrwałości w nauce 3d.
jumpingboy Napisano 12 Wrzesień 2009 Autor Napisano 12 Wrzesień 2009 Dzięki za szczerość. Będę dalej się rozwijał w tej dziedzinie aż moje prace dorównają waszym ;>
Gość AT7 Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Ambitnie :) Jakiś cel jest hehe powodzenia :)
Desc Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Stary.Baza jest. Teraz: Uvmapa - jakis programik poszukaj w sieci. Zdjęcie Skalpu - Zsculp Texturki Rig Animacja Oscar i jedziesz. Ja pierwszy model wymodelowałem z kulek ,w maxie 2.5 a skill rośnie z wersjami maxa ;) Powodzenia.
shi Napisano 12 Wrzesień 2009 Napisano 12 Wrzesień 2009 Mi się zdaje że całkiem nieźle. Relatywnie oczywiście, ale widziałem tu już wielu początkujących którzy radzili sobie znacznie gorzej. Myślę że masz potencjał i podoba mi się twoje podejście wiec walcz. :)) Życzę powodzenia.
tweety Napisano 14 Wrzesień 2009 Napisano 14 Wrzesień 2009 watek przeniesiony do działu WIP. Finished to zdecydowanie nie jest.
Rekomendowane odpowiedzi