Napisano 12 Wrzesień 200915 l Moja pierwsza w całości ukończona praca postaci 3d w Blender 2.49b, Robiłem ją 2dni
Napisano 12 Wrzesień 200915 l O 2 lata za mało :D nie no jest słabo. Głowa to krzywe pudełko. Materiały potworność. Anatomii nie ma. No ale cóż początki nie są łatwe. Przerób różne tutoriale i bierz się za następną prackę.
Napisano 12 Wrzesień 200915 l Po tych dwóch dniach powinieneś usiąść przed tą pracą i się wpatrywać i mysleć..."może bym jeszcze tak z miesiąc nad tym posiedział i ja im pokaże na tym forum:)"ale nie jest źle, czekam na więcej.
Napisano 12 Wrzesień 200915 l No coż, model raczej do szuflady, niż do galerii, ale jak na totalny początek, daje radę ;) Uwag raczej za dużo, żeby wypunktowywać po kolei. Generalnie polecam na początek coś bardziej realistycznego, na stylizację i ufoki przyjdzie czas :) Życzę wytrwałości w nauce 3d.
Napisano 12 Wrzesień 200915 l Autor Dzięki za szczerość. Będę dalej się rozwijał w tej dziedzinie aż moje prace dorównają waszym ;>
Napisano 12 Wrzesień 200915 l Stary.Baza jest. Teraz: Uvmapa - jakis programik poszukaj w sieci. Zdjęcie Skalpu - Zsculp Texturki Rig Animacja Oscar i jedziesz. Ja pierwszy model wymodelowałem z kulek ,w maxie 2.5 a skill rośnie z wersjami maxa ;) Powodzenia.
Napisano 12 Wrzesień 200915 l Mi się zdaje że całkiem nieźle. Relatywnie oczywiście, ale widziałem tu już wielu początkujących którzy radzili sobie znacznie gorzej. Myślę że masz potencjał i podoba mi się twoje podejście wiec walcz. :)) Życzę powodzenia.