szulecki Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ostatnio wykonałem projekt koncepcyjny niewielkiego terenu wokół pewnej szkoły. 3Ds Max 2009+Vray 1.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 coś nie tak z proporcjami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Hmm, mógłbyś dać lepsze modele drzew i trawy.No i ławki, dziwnie wydłużone siedzenie,można by dać jakiś chodnik,że by uczniowie nie grzęźli w błocie, ale to dopiero koncepcja więc wiele się może zmienić. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wygląda to jak wizka makiety, proporcje niestety nie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 A mi się podoba ten klimat dioramy. Jeśli ma być bliższe realizmowi to do poprawy : proporcje ławki i roślin - (trawa troszkę za wysoka jak na trawnik),to światło bijące z otoczenia, ostro materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 No przy takiej prezentacji to mogłeś się rzeczywiście pokusić i zrobić makietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAKi Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Jak dla mnie lodzio miodzio, powinineneś pogadać z kimś kto buduje hopki, trasy do 4x czy pump tracki, żeby obsadzać je taką aranżacją zieleni :D Muszę pokazać to mamie, może pozwoli mi wykopać pumptrack w swoim ogródku :) O tutaj przykład: http://www.pinkbike.com/photo/3815547/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Fajnie fajnie, ale jak do szkoły to niepraktyczne. Kto wie co się może dziać za tymi krzakami: popijawa? bujki? a może miejsce dla palaczy? ;) Szkoła w obecnych czasach wymaga nadzoru w każdym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAKi Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Jesli to konkretna robota na zlecenie czy przysluge to wydaje mi sie osobiscie, bez urazy dla ambicji, ze lepiej bys na tym wyszedl zdrowotnie, czasowo (ew. pienieznie) gdybys projekt i prezentacje zrobil w sketchupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi