Napisano 15 Wrzesień 200915 l Ostatnio wykonałem projekt koncepcyjny niewielkiego terenu wokół pewnej szkoły. 3Ds Max 2009+Vray 1.5.
Napisano 15 Wrzesień 200915 l Hmm, mógłbyś dać lepsze modele drzew i trawy.No i ławki, dziwnie wydłużone siedzenie,można by dać jakiś chodnik,że by uczniowie nie grzęźli w błocie, ale to dopiero koncepcja więc wiele się może zmienić. pozdro
Napisano 15 Wrzesień 200915 l A mi się podoba ten klimat dioramy. Jeśli ma być bliższe realizmowi to do poprawy : proporcje ławki i roślin - (trawa troszkę za wysoka jak na trawnik),to światło bijące z otoczenia, ostro materiały.
Napisano 16 Wrzesień 200915 l No przy takiej prezentacji to mogłeś się rzeczywiście pokusić i zrobić makietę.
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Jak dla mnie lodzio miodzio, powinineneś pogadać z kimś kto buduje hopki, trasy do 4x czy pump tracki, żeby obsadzać je taką aranżacją zieleni :D Muszę pokazać to mamie, może pozwoli mi wykopać pumptrack w swoim ogródku :) O tutaj przykład: http://www.pinkbike.com/photo/3815547/
Napisano 20 Wrzesień 200915 l Fajnie fajnie, ale jak do szkoły to niepraktyczne. Kto wie co się może dziać za tymi krzakami: popijawa? bujki? a może miejsce dla palaczy? ;) Szkoła w obecnych czasach wymaga nadzoru w każdym miejscu.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Jesli to konkretna robota na zlecenie czy przysluge to wydaje mi sie osobiscie, bez urazy dla ambicji, ze lepiej bys na tym wyszedl zdrowotnie, czasowo (ew. pienieznie) gdybys projekt i prezentacje zrobil w sketchupie.