Napisano 16 Wrzesień 200915 l jakoś się zmobilizowałem i skleiłem produkcje, w których maczałem paluchy. http://vimeo.com/6580425 modelowanie, świecenie, renderingi, animacja, kompozycja - zależnie od projektu.
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Za długo się utrzymuje ten ekran początkowy z Twoim imieniem i nazwisikiem, a za Loreal bym zabił ("are you sexy enough?" kolejna firma chcąca wpędzać kolejne kobiety w kompleksy, gratulujemy polityki...), ale poza tym flawless, bardzo mi się podoba. Fajna muzyczka, co to? Pozdrawiam Szymon
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Autor muza 5nizza - soldat. Ja przesuwam vertexy, texty piszą inni ;) thx mkeruj Edytowane 16 Wrzesień 200915 l przez bartolomeo
Napisano 16 Wrzesień 200915 l muza 5nizza - soldat. Ja przesówam vertexy, texty piszą inni ;) Mimo że przesUwasz tak jak napisałeś.......to jednak znowu za wolno.....:))
Napisano 16 Wrzesień 200915 l Swietne, najbardziej podoba mi się Vanish Oxy Action Inteligence Plus. Urzekła mnie ta reklama. Ogólnie trzyma poziom. Jestem za.
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Starsznie dziwne te projekty, które robiłeś. To wszystko w 3D jest czy przesuwane plany? Jakich technik uzywasz?
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Nie chcę spamować, więc kontynuujmy zapytanie jak robiłeś swój reel na privie.
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Beny, nie czepiaj się szczegółów. Przecież widać, że to jest tak dobre, że musiało być robione w Max`ie. Pełna profeska. Zwróć uwagę na idealnie skomponowaną na maskach etykietę Vanisha. Szacunek.
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Ej Wy tam na górze :D Lepiej powiedzcie jaki wasz wspólny wkład w ten reel Nie ściemniać mnie tu !!
Napisano 18 Wrzesień 200915 l Ej Wy tam na górze :D Lepiej powiedzcie jaki wasz wspólny wkład w ten reel Nie ściemniać mnie tu !! Pierwszy raz widze te reklamy na oczy!