bartolomeo Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 jakoś się zmobilizowałem i skleiłem produkcje, w których maczałem paluchy. http://vimeo.com/6580425 modelowanie, świecenie, renderingi, animacja, kompozycja - zależnie od projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Za długo się utrzymuje ten ekran początkowy z Twoim imieniem i nazwisikiem, a za Loreal bym zabił ("are you sexy enough?" kolejna firma chcąca wpędzać kolejne kobiety w kompleksy, gratulujemy polityki...), ale poza tym flawless, bardzo mi się podoba. Fajna muzyczka, co to? Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 (edytowane) muza 5nizza - soldat. Ja przesuwam vertexy, texty piszą inni ;) thx mkeruj Edytowane 16 Wrzesień 2009 przez bartolomeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 -uwam Bardzo ładnie, za mało komórek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 muza 5nizza - soldat. Ja przesówam vertexy, texty piszą inni ;) Mimo że przesUwasz tak jak napisałeś.......to jednak znowu za wolno.....:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stehn-fahn Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Swietne, najbardziej podoba mi się Vanish Oxy Action Inteligence Plus. Urzekła mnie ta reklama. Ogólnie trzyma poziom. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 hehehe... różowa siła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Starsznie dziwne te projekty, które robiłeś. To wszystko w 3D jest czy przesuwane plany? Jakich technik uzywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 foty kleję na miętowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 A jaki blending mode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 co to jest blending mode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Nie chcę spamować, więc kontynuujmy zapytanie jak robiłeś swój reel na privie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stehn-fahn Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Beny, nie czepiaj się szczegółów. Przecież widać, że to jest tak dobre, że musiało być robione w Max`ie. Pełna profeska. Zwróć uwagę na idealnie skomponowaną na maskach etykietę Vanisha. Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Ej Wy tam na górze :D Lepiej powiedzcie jaki wasz wspólny wkład w ten reel Nie ściemniać mnie tu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Ej Wy tam na górze :D Lepiej powiedzcie jaki wasz wspólny wkład w ten reel Nie ściemniać mnie tu !! Pierwszy raz widze te reklamy na oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Pierwsze słyszę, żeby w tym ozdrowiali niewidomi siedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi