Napisano 20 Wrzesień 200915 l Witam Chciałbym pokazać wnętrze jakie sobie ostatnio modeluje. Połączenie małego pokoju z jeszcze mniejszą kuchnią :) Pracka ma się już prawie ku końcowi, powiedźcie co by tu poprawic. Część modeli własna, kilka od EV a reszta darmowe znalezione na sieci. Pozdrawiam 3d max vray
Napisano 20 Wrzesień 200915 l nie podobają mi się jabłka... są takie idealne :) a tak to reszta pozytywnie nie patrząc na drewno, które znajduje się na szafkach. panele mają tylko jakiś zwalony bump...
Napisano 20 Wrzesień 200915 l Nie wiem czemu, ale poduszki mi sie strasznie podobają. Te marszczenia i szwy fajnie wyglądają :)
Napisano 20 Wrzesień 200915 l Popraw te krzesła bo toną w podłodze. Trudno mi wyrazić pozytywną opinię skoro wiele modeli nie jest własnych. I jeszcze jedno. Trochę nierealne te żarówki, teraz to tylko świetlówki i halogeny mogą być.
Napisano 21 Wrzesień 200915 l nie wiem czy mogę się czepiać aranżacji, ale w kwestii ujęć najbardziej mi podchodzi ostatnie. bardzo ciekawe parapety btw ;)
Napisano 21 Wrzesień 200915 l Abstrahując od projektu, który chyba w tej części forum najważniejszy nie jest, to materiały, światło i modele są naprawde super. Poduszki majstersztyk. Ewentualnie możnaby sie przyczepić do łączeń paneli.
Napisano 21 Wrzesień 200915 l bardzo fajny preset, tak jak WAKi - bardzo fajne materiały i model oświetlenia. Czym świecone i czym renderowane? (w sensie jaka kamera i jakie światła?)
Napisano 21 Wrzesień 200915 l Jej stary render 2 jest prześliczny !!! heh wip jak FW :D odemnie masz ***** Pozdro !!! Tez jestem ciekaw czym swiecisz , bo swiatło ekstra.
Napisano 21 Wrzesień 200915 l Autor Dzięki za wszystkie komentarze. Świecone : jako słonce Direct (o lekko żółtawym zabarwieniu) i w oknach Vray plane( lekko niebieskie) oraz kilka iesów w kuchni pod szafka. Kamera vraya. a co do poduszek to ich model jest dostępny tutaj: http://www.evermotion.org/download/show/131/pillows Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200915 l bardzo ładne światło, naprawdę. color mappingu nastawy też mógłbyś pokazać?
Napisano 21 Wrzesień 200915 l Autor Poiniżej ustawienia rendera i kamerki :) http://img297.imageshack.us/gal.php?g=20090921172338.jpg