Napisano 23 Wrzesień 200915 l Witam Niedawno robiłem taką wizualizację - 3DS max + vray + ps. Komentarze i krytyka bardzo mile widziane. pozdr
Napisano 23 Wrzesień 200915 l Ładny domek, ale "brakuje" szyb na podaszu i materiały są niedopracowane (rynny, blacha przy kominie, chodnik, małe drzewka po prawej) Za to bardzo przyjemny trawnik. Stokrotki 3d czy mapowane?
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Autor dzięki za uwagi PICsell - "szyby" w oknach są... tylko jakby nic nie odbiły :(. Blacharka miała być pomalowana półmatem... stokrotki 3D puszczone przez Particle. pozdr masa
Napisano 25 Wrzesień 200915 l Razi brak mapowania drewna, no i przydałyby się większe refleksy w szybach. Zielenina mi się podoba (czym robiona?). Pozdrawiam.
Napisano 25 Wrzesień 200915 l Autor troszkę mało czasu miałem na dokończenie tego projektu więc i mapowanie drewna gdzieniegdzie ucierpiało. Zieleń: trawka vrayDisplacement + stokrotki 3D, gwIvy, i kilka pojedyńczych roślinek 3D reszta wstawiana w PS Dzięki za wytykanie błędów ;) pozdr masa
Napisano 1 Październik 200915 l Jeśli to jest domek letniskowy w Spale to za mało drzew. Drewno też jest trochę zbyt świerze.
Napisano 22 Styczeń 201015 l Fajnie, ładna geometria. Jedne co bym zmienił, a właściwie dodał to lekki DOF - drzewa w tle z prawej i lewej są strasznie ostre, chyba nadałoby to trochę głębi. :)
Napisano 23 Styczeń 201015 l Widać dużo pracy włożonej w widok. Ogólnie pozytywne wrażenie. Główne błędy to: równomierne oświetlenie obu elewacji, które położyło potencjał tak rozrzeźbionej bryły i materiały. Wpuść tutaj pana fresnela, a całość ożyje jak trzeba :) Aha i rozmyj ptaki na niebie, a zwłaszcza końcówki ich skrzydeł.
Napisano 26 Styczeń 201015 l Autor Dzięki za uwagi Neb - na pewno spróbuje Twoich porad przy następnych wizualizacjach.