Lucas Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Jak już pewnie wiecie rysowanie wychodzi mi co najwyżej średnio ale postanowiłem wziąć udział w tej bitwie:). Traktuję to jako ćwiczenie, lecz postaram się dać z siebie wszystko:). Jako bohatera, którego chcę odwzorować wybrałem Rolanda z Gilead - czyli ostatniego rewolwerowca z \"Mrocznej Wieży\" Stephena Kinga. Niedługo zamieszczę jakieś szkice, niesety to co narazie mam jest raczej marne :/. Jeszcze nie do końca zdecydowałem, którą scenę z książki wybrać ale chyba będzie to walka Rolanda z krabopodobnym stworem na plaży.
Archangel Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Pieknie pieknie bitwa 2D sie rozrasta :) czekam na pierwsze szkice !
Siegmar Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Panie Lucas ... Wahalem sie miedzy Geraltem z Rivii a Rolandem z Gilead ... Wygral wiedzmin, aczkolwiek uwazam, ze Roland to swietny temat na prace. Wydaje mi sie, ze moglbys sprobowac zwizualizowac ktoras z dalszych scen ksiazki ... Wiesz, rewolwerowiec bez dwoch palcow prawej reki ... nabiera charakteru ... Trzymam kciuki i czekam na pierwsze szkice
Tomur Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Tysiące bohaterów książkowych, a my wybieramy ich prawie dublując się ;). Powodzenia i czekam na postępy :)
misiekhc Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 ja tez myslalem nad rolandem, myslalem nad scena masakry w miescie tull, ale rzeczywiscie jak pisze siegmar sceny z dalszych czesci przygod wydaja sie mnie ciekawsze, np. z 3 tomu jest co wybierac
Lucas Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Napisano 9 Kwiecień 2004 Właśnie też chciałem zrobić go z już okaleczoną ręką ale nie mogę się zdecydować którą scenę przedstawić.
Lucas Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Napisano 10 Kwiecień 2004 No dobra, chyba wymyśliłem:), co myślicie o tym momencie w Lud, kiedy Roland szuka Jake\'a? Wizję mam taką, że Roland po prostu biegnie wśród tych zasyfionych, wąskich uliczek.
misiekhc Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 tez myslalem o Lud to jest niezle miejsce do zobrazowania, moze z tego fajny falloutowy kliamcik wyjsc pozdro
Siegmar Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 hehehe ... pomysl z Lud spoko, ale nie zapomnij o bumblerze prowadzacym Rolanda tropem Jake\'a ... Co do klimatu a\'la Fallout ... to zgadzam sie w zupelnosci
Lucas Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Napisano 12 Kwiecień 2004 W sumie to mógłbym sobie bumblera darować, bo dpiero później odnalazł Rolanda :P
Cichy Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Wow Roland Deschain, miałem nadzieję, że ktoś się nim zainteresuje. Będę Ci kibicował.
Lucas Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Napisano 14 Kwiecień 2004 No dobra, jedziemy. Zarzucam szkic pokazujący mniej więcej jak to sobie wyobrażam. Rysunek niestety marny, muszę więcej ćwiczyć :(
Cichy Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Taka mała uwaga. Już na początku pierwszego tomu było zaznaczone, że Roland nie miał kapelusza. :)
Rekomendowane odpowiedzi