Napisano 28 Wrzesień 200915 l Witam wszystkich, zdecydowałem się wrzucić swój pierwszy zbrushowy twór do Wip'ów, między innymi dlatego, że dziś się zacząłem bawić zbrushem i jestem zielony, nie umiem przenieść kuleczki w subtoolu by zrobić oczy, więc je też jakoś tam wymodelowałem. Ogólnie proszę o dużo rad tipsów & tricków na temat aplikacji, bo mam zamiar się wkręcić w ten temat :) od podstaw kuleczka, bez dodatków, czas ok 30 min. pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200915 l Wystarczy poczytać o subtoolach. W zb wystarczy przytrzymać ctrl najechać na coś i od razu wyskoczy ci okienko co ta opcja robi. A co do głowy to jest nie anatomicznym gnieciuchem :D jak każda pierwsza główka. Nic innego poza "ćwicz" nie przychodzi mi do głowy. Więc ćwicz! ;] Profil potworny.
Napisano 29 Wrzesień 200915 l Autor :D dzięki Khatake :) fajnie, że mi powiedziałeś o tych subtoolach :) pozdrawiam
Napisano 1 Październik 200915 l Podobno każdy artysta jest w stanie wygenerować w swoich postaciach tylko różne wersje autoportretu, więc chyba masz o sobie nienajlepsze mniemanie, przynajmniej jeśli chodzi o aspekty zewnętrzne.
Napisano 2 Październik 200915 l wiesz co ja powiem tak, polecam najpierw masę tutoriali bo to, moim zdaniem trochę zaśmiecanie forum, żeby każdy tips Ci tutaj tłumaczyć teraz :P opanuj podstawy, a na pewno będzie lepiej, ale jednak ja bym wrzucił coś na forum jak będzie co oceniać...