Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, zdecydowałem się wrzucić swój pierwszy zbrushowy twór do Wip'ów, między innymi dlatego, że dziś się zacząłem bawić zbrushem i jestem zielony, nie umiem przenieść kuleczki w subtoolu by zrobić oczy, więc je też jakoś tam wymodelowałem.

Ogólnie proszę o dużo rad tipsów & tricków na temat aplikacji, bo mam zamiar się wkręcić w ten temat :) od podstaw kuleczka, bez dodatków, czas ok 30 min.

pozdrawiam

head___front_by_yamame.jpg

head_by_yamame.jpg

head___side_by_yamame.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wystarczy poczytać o subtoolach. W zb wystarczy przytrzymać ctrl najechać na coś i od razu wyskoczy ci okienko co ta opcja robi. A co do głowy to jest nie anatomicznym gnieciuchem :D jak każda pierwsza główka. Nic innego poza "ćwicz" nie przychodzi mi do głowy. Więc ćwicz! ;] Profil potworny.

Napisano
  • Autor

:D dzięki Khatake :)

fajnie, że mi powiedziałeś o tych subtoolach :)

pozdrawiam

Napisano

Podobno każdy artysta jest w stanie wygenerować w swoich postaciach tylko różne wersje autoportretu, więc chyba masz o sobie nienajlepsze mniemanie, przynajmniej jeśli chodzi o aspekty zewnętrzne.

Napisano

wiesz co ja powiem tak, polecam najpierw masę tutoriali bo to, moim zdaniem trochę zaśmiecanie forum, żeby każdy tips Ci tutaj tłumaczyć teraz :P opanuj podstawy, a na pewno będzie lepiej, ale jednak ja bym wrzucił coś na forum jak będzie co oceniać...