pit17 Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Siemka Wiecie moze dlaczego jak wybieram teksture na obiekt, nie wyswietla mi sie ona na obiekcie? dodam ze mam nowego zbrusha 3.5 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Może nie jest zmapowany obiekt? powiedz jaki materiał masz ustawiony i co to za tex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 mam zmapowany obiekt, przypisuje dowolna teksture z zbrusha i nic material mam matcap gray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Nie mam pojęcia może to jakiś bug w nowym zbrushu? Może wypowie się jakiś szczęśliwy posiadacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 W 3.5 texturki na toola nakładasz w Tool/texture map(klikasz new i wybierasz mapke).Można nakładać różne text. na subtoole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi