Matys Napisano 29 Grudzień 2002 Napisano 29 Grudzień 2002 Witam. Jest niedziela 30-ego.Do końca bitwy niecały tydzień a ja zamieszczam 1-ego posta. Wiem,wim że to mało czasu ale dopiero co odzyskałem kompa i bardzo chcę wziąć udział w tej bitwie nawe jeżeli miał bym dostać nargorsze recęzje w życiu. Co pewnie pojawi sie po spojżeniu na załączony obrazek... No dobra dość tego... .Codzi ot że akcia dzieje sie na stacji kosmicznei która zostaje zaatakowana przez cyborgi i napotyka na opór piechoty. Na pierwszym planie będzie wyeksponowany cyborg dobjiający leżącego marina. Background sceniczny troszeczke trywialny ale chcę zobaczyć co z tego wyjdzie To chyba tyle na dziś. ps. Jestem początkującym \"grafikiem\" ale nie chce żadnej wyrozumialości jedyne na co licze to na ciekawe spostrzeżenia i rady za które z góry dziękuje.
VGT Napisano 30 Grudzień 2002 Napisano 30 Grudzień 2002 Pomysł całkiem fajny. Model robi wrażenie trochę \"sztywnego\", ale to pewnie wina pozy. Po odpowiednim ustawieniu powinien robić wrażenie. No i gaz do dechy, bo czasu nie masz za wiele. Pozdrawiam, VGTsXVII
Witek Napisano 30 Grudzień 2002 Napisano 30 Grudzień 2002 Spoko modelik(popatrz na moj a padniesz, okropnie wyglada i jeszcze low-poly)
Matys Napisano 31 Grudzień 2002 Autor Napisano 31 Grudzień 2002 Dzienki z dobre slowo. Dalsze ciag to marin ktory wyglada jeszcze sztywniej i niezbyt ciekawie ale trohe malo czasu wiec sami wiecie.
wesoły Napisano 31 Grudzień 2002 Napisano 31 Grudzień 2002 wedlug mnei powinienes nieco urozmaicic dol
Matys Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Napisano 1 Styczeń 2003 Pierwszy screen przedstawia marina w kolorze. Nie wiem czy zdaze zrobic marinowi twarz prawdopodobnie nie wiec zostanie chyba jakas odbijajaca powiezchnia.
Matys Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Napisano 1 Styczeń 2003 A to cyborg trohe w innej pozie. Mam tylko nadzieje ze zdaze na czas z tym obrazkiem.
Barył Napisano 2 Styczeń 2003 Napisano 2 Styczeń 2003 Modelik cyborga spoko ale wyglada troche płasko..i zrob cos z tymi kulkami w kolanach :) marine jest moim zdaniem fajniejszy :) tlyko ma troszke przy krtokie rece :) ale jest git :D zycze powodzonka :)
Matys Napisano 2 Styczeń 2003 Autor Napisano 2 Styczeń 2003 Czy moze mi ktos powiedziec do kiedy jest termin bitwy?
Lucas Napisano 2 Styczeń 2003 Napisano 2 Styczeń 2003 Hehe, trochę późno to pytanie. Termin mija JUTRO, chyba, że znowu się przedłuży ale po tylu przesunięciach to raczej wątpię:D. Pozdrawiam: Lucas
Matys Napisano 3 Styczeń 2003 Autor Napisano 3 Styczeń 2003 Tak to po prostu swietnie. Niestety jak na zlosc kiedy masz cos do zrobienia zwala ci sie na glowe 100 innych spraw. I niestety moj debiut nie nastapi na tym forum ale maze wysle ta prace do galeri jak oczywiscie zdrowo nad nia popracuje. Dzieki wszystkim za rady, postaram sie je uwzglednic. Pozdrowienia dla wszystkich. :
Matys Napisano 6 Styczeń 2003 Autor Napisano 6 Styczeń 2003 Kurcze jakies nowe zasady w swietle ktorych powracam z projektem.
Matys Napisano 11 Styczeń 2003 Autor Napisano 11 Styczeń 2003 Tak wiec po uporaniu sie z wieloma problemami (koniec semestru) zabralem sie do kontynuacij mojego projektu. Efekt jest taki jak widzicie. Oczywiscie dojdzie do tego caly background czyli atak na stacie kosmoczna.
saygon Napisano 11 Styczeń 2003 Napisano 11 Styczeń 2003 popraw posture tego strzelającego, bo o ile leżący jest naturalnie ustawiony to tamten niebardzo.
ivanu Napisano 24 Luty 2003 Napisano 24 Luty 2003 Bardzo fajne te pracki. szkoda, że nie są one pelniejsze tzn. zeby cos w tle bylo, bo zapowiada sie calkiem niezle. oj, cyba musze popracowac nad jakas praca an nastepna bitwe
SiD Napisano 24 Luty 2003 Napisano 24 Luty 2003 Ja bym powiedział ze braku w tle jakiej wojny heh było by super i pare wubuchów wow to by było cos trzeba praxy wiuem ale efekt jest zabujczy niom nie ?? pomusl sobie ze w tle jest jaks wolna kolesia ltaja czyjac reka noge hihihi miłego marzenia spełaniania
Rekomendowane odpowiedzi