Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

http://img40.imageshack.us/img40/3992/concept15.jpg

To postac jaka ostatnio sobie dziergam. Szczerze to postacie nie sa moja specjalnoscia i troche niepewnie sie czuje w tym temacie. Siedze juz nad ta postacia prawie miech i chcialem ja zamknac w tym tygodniu, a troche

ostatnio powoli sie posuwam do przodu bo nie zabardzo jestem pewien efektu

Wszyskie sugestie i uwagi szczegulnie mile widziane szczegolnie te odnosnie kolorystyki.aha nie patrzcie narazie na buty

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

całkiem przyjemnie wygląda :) fajny detal i lekkie przemalowanie proporcji

Napisano
  • Autor

zapomnialem dodac ze stylistyka, "proporcje" mialy byc podobne do tych zolnierzykow jak w small soldier ale wyszlo jak wyszlo..

Napisano

Model a zwłaszcza tekstury wyszły bardzo fajnie Jacenty. Ale za to proporcje ciała ewidentnie naśladują midgeta, co całkowicie burzy odbiór pracy. Model będzie fantastyczny ALE - musisz coś z tym zrobić.

Pozdr

Edytowane przez PAINbringer

Napisano

Jak nie poprawisz proporcji to cała praca pójdzie na marne. No chyba że obrócisz to w autoironię nazywając go Midget Trooper od Death =D

Pozdr

Napisano
  • Autor

no trudno zalozenie mialem zeby zrobic cos ala cartoon ,pracowalem bez konceptow i wyszlo co wyszlo. To idzie do gry tpp, z tylku ta postac calkiem spoko wyglada..Pozatem levele tez beda lekko cartonowe. Nic zobaczymy co z tego wyjdzie....

Napisano
no trudno zalozenie mialem zeby zrobic cos ala cartoon ,pracowalem bez konceptow i wyszlo co wyszlo. To idzie do gry tpp, z tylku ta postac calkiem spoko wyglada..Pozatem levele tez beda lekko cartonowe. Nic zobaczymy co z tego wyjdzie....

Bracie wiec powieksz(w szerokosc) rece i stopy i bedzie fajnie przerysowany:)

edit2: Dude moze cos like that?:)

http://img28.imageshack.us/img28/1900/9imv1mlk.jpg

Edytowane przez Kirian

Napisano

łozesz kurde :) zmartwychwstal. zmieniles podpis :P zmien i miasto ziąąą