Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A wiesz, że dzisiaj miałem dzwonić do rupika, ale tak mnie jakoś zeszło, że nie zdążyłem, ale jutro już się popytam :)

Napisano
  • Autor

ja dzwoniłem, maja coś przygotować, boję się tylko, ze będzie jakiś problem z numerami licencji itd, bo kupowałem XSI 7 jeszcze przed premierą, czyli wersja download, pudełko mam 6.5 a na fakturze też 6.5 :( , w użyciu 7.01. A gość z rupika powiedział że z licencjami maja straszny burdel. No ale zobaczymy.

Napisano
  • Autor

to zdaje się jest opcja z subskrypcją, wtedy dostaje się soft z 50% upustem

Napisano

Tak, tak, upust 50% tylko dla wersji z subskrypcją, jest wyraźnie zaznaczone w faq'u. I tak dobrze zrobili, że jest opcja 'any version to 2010', bo jak dzwoniłem z miesiąc temu, to powiedzieli, że z 7.01 to 2010 nie da rady i trzeba nową licencję, czym ad przysporzył sobie kolejnego wkurzonego klienta. Ale myślę, że -50% (szkoda, że tylko w pakiecie z subskrypcją, bo jest mi ona jak śnieg w lecie potrzebna) pomoże mnie udobruchać ;)

Napisano
  • Autor

W sumie to przypuszczałem, że zmienią taktykę, a raczej że jej nie zmienią, tylko przejdą do następnego etapu :) A wiesz jaki jest koszt subskrypcji? I czy na subskrypcje też jest upust - 50% :)

Napisano

Nigdy nie miałem subskrypcji, więc mogę tylko przypuszczać, że kosztuje 400 albo 500 baksów, bo taka jest różnica między nowym softem z nią i bez niej (wg. ad online shop). A tutaj wydaje mi się, że będzie upust -50% na całość

Napisano
  • Autor

streaker, dowiedziałeś się czegoś? bo do mnie żadna informacja jeszcze z rupika nie przyszła

Napisano
  • Autor

Dobra, mam cennik

Niestety wchodzi do tego subskrypcja Gold 1 year :( I poza nowa wersją programu, wielkiego supportu raczej nie ma, z tego co sprawdzałem, materiałów i treningów jest tak mało że płacić za to to żenada niestety.

Cennik:

Autodesk Softimage 2010 Commercial SLM WIN 1150 EUR netto/1403 EUR brutto

Autodesk Softimage Commercial Subscription Gold Suport (1year) 615 EUR netto/ 750,30 EUR brutto

RAZEM: 1765 EUR netto / 2153,30 EUR brutto

UFF...