artykris Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 żeby was w ogóle nie ścisnęło, albo żebyście przedtem zdążyli uciec... (to tak w temacie wielkanocnym, jakby kto pytał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Jesteś nowy na forum, więc trochę pozwiedzaj: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Temat wątku jest niezgodny z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Za ciemno !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 dzikie to jakieś , fajny klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 zdecydowanie za ciemno, i jakies otoczenie bys mogl dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Oj znowu macie monitory przekalibrowane - u mnie jest w sam raz, trzyma klimacik... A do ogladania pewnych prac trzeba po prostu wygasic oswietlenie i zaslonic okna lub ogladac je po prostu wieczorem! Pomysł mi sie podoba, wykonanie srednie - bump na szczekach klucza niezbyt wymyslny no i te schody niczym ramiona anten TV ;) O wiele lepiej pasowalaby tu sznurkowa drabinka albo zwykle drabiny na wyimaginowanych podestach, a tak pomieszanie z poplateniem i efekt razi w oczy niejasnością:\\ Mimo pewnych niedociagniec wrazenie jak najbardziej pozytywne. pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 u mnie tez jest jasno, wszystko dobrze widać a co do tła to uważam że tak jak jest, to jest dobrze... po co tu tło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 faktycznie klucz fajny i jajko ale po co tye schody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artykris Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2004 klucz-twardy,brudny,zimny,mocny,mroczny=zagrozenie; jajko-smukle,delikatne,czyste,kruche; drzwi-maja sugerowac \"zamieszkanie jajka\"; czerwien-wiadomo-zagrozenie,alarm; schodki-ucieczka (rowniez sugestia obecnosci jakichs istot); ale jest to tylko moja interpretacja, w zalozeniu obrazek mial pobudzac do myslenia... obrazek z zalozenia jest prosty, symboliczny i mroczny (a`la \"lo-key\" ;) z graficzna dominanta mocnej czerwieni. a te schody, to moze rzeczywiscie zamienie na inne, nie dumalem dlugo nad nimi, mialy byc raczej super-proste, nowoczesne i tworzyc ciekawa, postrzepiona grafike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 ech... schodki juz naciągane mocno :) ta czerwien mnie odstrasza, klucz fajny. co do low key tochyba nie na moim monitorze ;) u mnie to wygląda jakby ktos obciol krzywą char. w polowie :P (no moze troche nizej:)) wkazdym bądz razie pracka fajna, tresc do mnie nie przemawia ale jakis tam klimat jest, dobre swiatło i materiały. kadr.. hmmm no wsomie moze być, ale ja bym sobie podarował schody, dałbym krotką drabinkę i tyle :D pozdro! wesolego mokrego lanego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S3Mi Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 :) jak dla mnie wypas i dobrze mówisz praca przy której trzeba sie zastanowić jak widać niektórzy nie zwrócili wogóle uwagi na przesłanie szczególnie \" otoczenie jakieś byś dał\" a jakie otocznie by tu pasowało??? schody good przypominają te z obrazów ze złudzeniami W/g mnie nie jest za ciemno jest tak jak miało zapewne być schody ok i cała praca OK 5/6 ... Ludzie czasem trzeba troche pomyśleć:/ P.S. mógł byś dać lekkiego glowa na te wyjście z jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi