artykris Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 żeby was w ogóle nie ścisnęło, albo żebyście przedtem zdążyli uciec... (to tak w temacie wielkanocnym, jakby kto pytał ;)
VGT Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Jesteś nowy na forum, więc trochę pozwiedzaj: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Temat wątku jest niezgodny z regulaminem.
Myszek Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 zdecydowanie za ciemno, i jakies otoczenie bys mogl dac
MareG Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 Oj znowu macie monitory przekalibrowane - u mnie jest w sam raz, trzyma klimacik... A do ogladania pewnych prac trzeba po prostu wygasic oswietlenie i zaslonic okna lub ogladac je po prostu wieczorem! Pomysł mi sie podoba, wykonanie srednie - bump na szczekach klucza niezbyt wymyslny no i te schody niczym ramiona anten TV ;) O wiele lepiej pasowalaby tu sznurkowa drabinka albo zwykle drabiny na wyimaginowanych podestach, a tak pomieszanie z poplateniem i efekt razi w oczy niejasnością:\\ Mimo pewnych niedociagniec wrazenie jak najbardziej pozytywne. pozdr Marek
mkk3a Napisano 11 Kwiecień 2004 Napisano 11 Kwiecień 2004 u mnie tez jest jasno, wszystko dobrze widać a co do tła to uważam że tak jak jest, to jest dobrze... po co tu tło???
empik Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 faktycznie klucz fajny i jajko ale po co tye schody??
artykris Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Napisano 12 Kwiecień 2004 klucz-twardy,brudny,zimny,mocny,mroczny=zagrozenie; jajko-smukle,delikatne,czyste,kruche; drzwi-maja sugerowac \"zamieszkanie jajka\"; czerwien-wiadomo-zagrozenie,alarm; schodki-ucieczka (rowniez sugestia obecnosci jakichs istot); ale jest to tylko moja interpretacja, w zalozeniu obrazek mial pobudzac do myslenia... obrazek z zalozenia jest prosty, symboliczny i mroczny (a`la \"lo-key\" ;) z graficzna dominanta mocnej czerwieni. a te schody, to moze rzeczywiscie zamienie na inne, nie dumalem dlugo nad nimi, mialy byc raczej super-proste, nowoczesne i tworzyc ciekawa, postrzepiona grafike.
Damian Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 ech... schodki juz naciągane mocno :) ta czerwien mnie odstrasza, klucz fajny. co do low key tochyba nie na moim monitorze ;) u mnie to wygląda jakby ktos obciol krzywą char. w polowie :P (no moze troche nizej:)) wkazdym bądz razie pracka fajna, tresc do mnie nie przemawia ale jakis tam klimat jest, dobre swiatło i materiały. kadr.. hmmm no wsomie moze być, ale ja bym sobie podarował schody, dałbym krotką drabinkę i tyle :D pozdro! wesolego mokrego lanego!
S3Mi Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 :) jak dla mnie wypas i dobrze mówisz praca przy której trzeba sie zastanowić jak widać niektórzy nie zwrócili wogóle uwagi na przesłanie szczególnie \" otoczenie jakieś byś dał\" a jakie otocznie by tu pasowało??? schody good przypominają te z obrazów ze złudzeniami W/g mnie nie jest za ciemno jest tak jak miało zapewne być schody ok i cała praca OK 5/6 ... Ludzie czasem trzeba troche pomyśleć:/ P.S. mógł byś dać lekkiego glowa na te wyjście z jajka
Rekomendowane odpowiedzi