Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich bitewników!

Jestem na forum dość nowa, ale od pewnego czasu przeglądam posty. Postanowiłam wziąć udział w bitwie. Temat wyjątkowo mi pasuje.

Wybór padł na Eowinę, znaną z \"Władcy Pierścieni\" J.R.R.Tolkiena. Ma przedstawiać Eowinę buntującą się przeciw \"dominacji\" mężczyzn ;P Piękna i władcza, zamyślona.

Nad tłem się jeszcze zastanawiam. Pierwszy szkic prawdopodobnie jeszcze dzisiaj.

Pozdrowienia

śle

Dea

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajnie, ciekawe, jak Ty wyobrażasz sobie księżniczkę Rohirrimów. Zastanawiałem się, czy nie przystąpić do konkursu z jakaś postacią tolkienowską, ale ostatnio Tolkiena wszędzie tak dużo, że można mu dać odsapnąć na chwilkę.

(BTW, tutaj moja Eowina. )

Napisano

Rysunek wykonany kredką pastelową, zeskanowany i po poprawie barw w Photoshopie (skaner nie jest pierwszej jakości). Rysowane wczoraj wieczór i dzisiaj rano... przed chwilą skończyłam poprawki w PS:

Napisano

Szkic spoko ale zielone kolor, ghmm To nie bajka Braci Grim, witamy nowego usera jestem pewnien ze Ci sie spodoba :)

Napisano

Szkic nawet sinokoperkowy moze byc :) Troche mi sie na twarzy i układ ramion nie zgadza, popracuj nad tym. Zobaczymy jak sie to rozwinie :)

Napisano

witam :) z góry życze powodzenia na bitwie :) a co do szkicu to nie gra mi ułożenie głowy (oraz kształt...szczegółnie przy łączeniu z włosami...jest taki mangowo cofnięty...:) ) względem szyi...która tesh wymaga poprawy :) ale to wkońcu dopiero początki...

pozdrawiam...

Napisano

witam, za male dlonie - pamietaj ze dlon przykrywa twarz i cos z glowa nie gra, powodzenia zycze!

Napisano

Witamy na forum :)

Co do szkicu to tak jak przedmowcy: za male dlonie i glowa do poprawy, przesunela Ci sie za bardzo na lewo i do gory. Wloski tez chyba zbyt mocno od niej \"odstaja\" (wyglada troche jakby glowa byla wydluzona)

Ale ogolne wrazenie bardzo pozytywne, pracuj dalej, powodzenia :)

Napisano

Dziekuję wszystkim za opinie. Czas na odpowiedzi do zarzutów...

mw4d - kolory ulegną zmianie, po prostu rysunek wykonałam zieloną kredką;)

Tiger1313 - postaraj się sprecyzować o co ci chodziło z ramionami i twarzą, nie bardzo rozumię...

Adek - dzięki za wsparcie:D

Phantom - to wszystko się zmieni, w końcu to \'dopiero początki\';)

misiekhc - jeśli tobie dłoń przykrywa twarz to masz trochę patologiczną anatomię twarzy lub rąk:D... na sekcjach widziałam trochę prawidłowej anatomii... patologicznej rownież...

Vorek - ad dłonie - patrz wyżej, głowę jeszcze poprawię, a włosy, zobacz sam.

Zaczęłam nad nimi pracować w PS. A oto efekt końcowy... na dzisiaj:)

Napisano

witaj, z tą głową faktycznie coś nie za bardzo, po prostu nie czuć jej osadzenia w szyi, tak jak by to były dwa rózne elementy w dwóch różnych miejscach, jak zaczniesz kolorowac to później tego nie poprawisz a szkoda byłoby...pozdrawiam i trzymam kciuki

Napisano

Oj buzia i ramiona. Przyrzyj sie buzi mocniej, nos, usta i oczy. Twarz jest lekko spłaszczona, a głowa nie wygląda lekko jak \"osadzona na szyji\". Co do ramion, w stosunku do tułowia są przestuniętezbyt pod ukosem wzgledem cyca :)

Poza tym pomaluj szkic po całosci, unikaj dziergania partia za partią bo tylko na tym kompozycja ucierpi, taka mała rada na początek :)

EDIT: Przyznam sie ze nieuważnie dzis posty czytam ;)

Napisano

jak dla mnie to troche dziwne te oczy...

może mi się wydaje...

skomentuje to rano...

Napisano

coz Dea tak mnie ucza z tymi dlonmi, ...na pewno ty zrobilaas za male... ale jezeli jestes taki debesciak to co ja ci mam w ogole komentowac, jeszcze mnie tylko pojedziesz;)

Napisano

Oj chyba zle mnie zrozumialas, chodzi mi o to ze wolsy na glowie wygladaja jak kok albo cos takiego. Pozwililem sobie na szybka korekte zeby Cie naprowadzic na tok mojego myslenia.

Pracuj jeszcze nad wloskami, dluga droga przed nimi :)

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.