gonzo71 Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Co to jest IRR? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=53735 albo wójek google. Dokładnie nie wiem nawet w jakim programie szukać tego a czy czasem nie IPR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 może chodzi o IRRadiance map z vraya ? skąd to wywlokłeś ? napisz coś więcej bo ciężko wróżyć z flaków nietoperza jak nie wiesz co jest przedmiotem wróżby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 To inny, tajny kryptonim słynnej "Drużyny RR". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo71 Napisano 17 Październik 2009 Autor Share Napisano 17 Październik 2009 mandragora>> dzieki to o to mi chodzilo:) szukalem w google ale same pojecia bankow mi wyskakiwaly. zdeno>> tak dokladnie o to mi chodzilo, nigdy nie odpalalem vraya stad tez niewiedza sly>> bardzo sie usmialem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi