persching Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Wydaje mi sie ze powinienes to dac do vipa a nie do galerii. brakuje dobrgo kadru i oswietlenia przez co model jest strasznie nieczytelny. Z brush sam za ciebie tego nie zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persching Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2004 to miał być speed :P a, poza tym to nie opanowałem jeszcze do końca zbrusha i mam straszne kłopoty z sensownym oświetleniem wszystkiego. Może się mylę, ale zbrush ma fatalne opcje renderingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 Czemu fatalne? Nie są takie złe. Trzeba je jedynie dobrze poznać. Osobiście jednak polecam wyeksportować gotowy model wraz z teksturkami do np. maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 moze byc .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 heh fajowski taki slodki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 15 Kwiecień 2004 Share Napisano 15 Kwiecień 2004 mi sie nie podoba. model w tych teksturach i z tym oswietleniem niewyraźny. dlaczego to takie kolorowe jest? materiały takie cukierkowe, jarzące po oczach. sam model moze jest ok ale na tym renderze słabo go widać. pozdro i pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S3Mi Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 :/ brzydkie bez kitu nie podoba mi sie wogule poza tym to nie przypomina ani pająka ani skorpiona a kolory? co to za tęcza na głowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 ciekawe fakt trzeba swiatelko dorobic ciekawe ale podoba mi sie bardzo plastyczne a stwor paskudny brr ( w pozytywnym sensie) fajne udalo ci sie mnie nastraszyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi