Napisano 12 Kwiecień 200420 l Wydaje mi sie ze powinienes to dac do vipa a nie do galerii. brakuje dobrgo kadru i oswietlenia przez co model jest strasznie nieczytelny. Z brush sam za ciebie tego nie zrobi :)
Napisano 12 Kwiecień 200420 l Autor to miał być speed :P a, poza tym to nie opanowałem jeszcze do końca zbrusha i mam straszne kłopoty z sensownym oświetleniem wszystkiego. Może się mylę, ale zbrush ma fatalne opcje renderingu
Napisano 12 Kwiecień 200420 l Czemu fatalne? Nie są takie złe. Trzeba je jedynie dobrze poznać. Osobiście jednak polecam wyeksportować gotowy model wraz z teksturkami do np. maxa.
Napisano 15 Kwiecień 200420 l mi sie nie podoba. model w tych teksturach i z tym oswietleniem niewyraźny. dlaczego to takie kolorowe jest? materiały takie cukierkowe, jarzące po oczach. sam model moze jest ok ale na tym renderze słabo go widać. pozdro i pracuj dalej :)
Napisano 16 Kwiecień 200420 l :/ brzydkie bez kitu nie podoba mi sie wogule poza tym to nie przypomina ani pająka ani skorpiona a kolory? co to za tęcza na głowie??
Napisano 16 Kwiecień 200420 l ciekawe fakt trzeba swiatelko dorobic ciekawe ale podoba mi sie bardzo plastyczne a stwor paskudny brr ( w pozytywnym sensie) fajne udalo ci sie mnie nastraszyc ;)