Gość guja Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Witam, probuje uczyc sie maxa, robie mustanga z tutoriala, poprosze o ocenie siatki. Dziekuje. Niestety nie wiem jak dodac miniaturke do moje postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Na razie niewiele do oceny, a co do miniaturki to przeczytaj przyklejony temat z zasadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość guja Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Wiem ze niewiele, ale juz mozna cos wpowiedziec, w ogole mam taki problem ktorego nie umiem rozwiazac, tu gdzie zaznaczylem mam chyba troche pogieta blache, nie wiem jak to wyprostawac, niby tam ta jest trojkat i byc moze on to chrzani. Poprosze o pomoc. Dziekuje. i to z ms 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Ten tutek z którego robisz jest bardzo słaby jest w nim bardzo dużo nie wyjaśnionych kwestii. Ale punki co idzie ci ładnie. Do poprowadzenia nowych linii użyj CUT dzięki temu nie będziesz miał takiej dziwnej siatki a stare nie potrzebne linie usuń. A i te linie powstały przy użyciu chamfera. Musiałeś użyć zbyt wielką wartość ,żeby tak to się popsuło. Ps. Popraw nazwę swojej miejscowości bo czegoś takiego jak ,,krakuff" nie ma, jest KrakÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 co ty latos gadasz, nie byłeś nigdy na krakoffie ? :p co do samochodu to było już kilka podobnych tematów, poszukaj sobie, popatrz na siatki zapowiada się fajnie, czekam na upki i życzę wytrwałości pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Może spróbuj coś takiego ale nie dam sobie ręki uciąć, że się poprawi. Tak mi się wydaję. Czerwone wyrzucić, żółte cut'em dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Siemaneczko, ziomuś nie chcę Cie oczerniać czy coś, ale mam ten tutorial w domu i twoja praca sądzę że jest identyczna (szczególnie jak się patrzy na obrazek z ms dwa posty wyżej). Nawet podobne błędy i charakterystyczne rzeczy są takie sam. Jeśli tak nie jest to przepraszam za swoją uwagę, ale jeśli masz racje to nie dawaj czyjejś pracy i nie podpisuj się pod nią. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Hmm... przecież autor tematu wyraźnie napisał w pierwszym poście, że dopiero się uczy maxa i ten samochód jest z tutoriala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Ale chodzi mi o to, że na płycie z tutorialem są sceny .max po kązdym rozdziale tutoriala i modele w tych scenach wyglądają identycznie jak te pokazane u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi