Skocz do zawartości

Pojazd3d: Mustang

Gość guja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wiem ze niewiele, ale juz mozna cos wpowiedziec, w ogole mam taki problem ktorego nie umiem rozwiazac, tu gdzie zaznaczylem mam chyba troche pogieta blache, nie wiem jak to wyprostawac, niby tam ta jest trojkat i byc moze on to chrzani. Poprosze o pomoc. Dziekuje.

zz.JPG

i to z ms 2

z.JPG

Ten tutek z którego robisz jest bardzo słaby jest w nim bardzo dużo nie wyjaśnionych kwestii. Ale punki co idzie ci ładnie.

Do poprowadzenia nowych linii użyj CUT dzięki temu nie będziesz miał takiej dziwnej siatki a stare nie potrzebne linie usuń.

A i te linie powstały przy użyciu chamfera. Musiałeś użyć zbyt wielką wartość ,żeby tak to się popsuło.

Ps.

Popraw nazwę swojej miejscowości bo czegoś takiego jak ,,krakuff" nie ma, jest KrakÓW

Siemaneczko,

ziomuś nie chcę Cie oczerniać czy coś, ale mam ten tutorial w domu i twoja praca sądzę że jest identyczna (szczególnie jak się patrzy na obrazek z ms dwa posty wyżej). Nawet podobne błędy i charakterystyczne rzeczy są takie sam. Jeśli tak nie jest to przepraszam za swoją uwagę, ale jeśli masz racje to nie dawaj czyjejś pracy i nie podpisuj się pod nią.

Pozdro