Lis Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Hej. Jest jakiś sposób żeby zaznaczyć takiego loopa z automatu? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 jeśli to jest takie płaskie, to fence selection regionem rzeźbić albo ładniutko możesz sobie to zrobić obracając ortographic view o 45 stopni narzędziem orbit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Rzecz w tym że jak z tym skończę to to z żadnej strony nie będzie płaskie :D Myślałem że jest jakiś skrypt typu "Smart loop" albo "Force loop". no ale nic podobnego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Zaraz, nie łapię, nie można po prostu: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 (edytowane) Sprawdź w GMT czy Similar selection (lub coś w tym stylu nie pamiętam dokładnej nazwy) chwyta taki schemat. Wystarczy zaznaczyć jedna krawędź potem drugą i kliknąć Similar selection. Nie mam przy sobie Maxa wiec nie wiem czy w tym przypadku zadziała. Edytowane 30 Październik 2009 przez Wray Poprawiłem post, aby ktoś sobie przypadkiem nie pomyślał, że ma wybrakowaną wersje Maxa. Chodziło oczywiście o opcje Similar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 Wray -> Co to jest GTM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Lis GMT to ten "polyboost" nad viewportami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Graphite Modeling Tools (Polyboost) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Październik 2009 Autor Share Napisano 29 Październik 2009 no tak. ale to pod 2010. Zaczekam zaczekam jeszcze na parę hotfixów i się przesiądę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 Polyboost jest też dla starszych maxów, jako plugin, może jeszcze gdzieś go dostaniesz. Od biedy zrób w wingsie, tam taki loop idzie bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi