Napisano 29 Październik 200915 l Hej. Jest jakiś sposób żeby zaznaczyć takiego loopa z automatu? Pozdrawiam.
Napisano 29 Październik 200915 l jeśli to jest takie płaskie, to fence selection regionem rzeźbić albo ładniutko możesz sobie to zrobić obracając ortographic view o 45 stopni narzędziem orbit
Napisano 29 Październik 200915 l Autor Rzecz w tym że jak z tym skończę to to z żadnej strony nie będzie płaskie :D Myślałem że jest jakiś skrypt typu "Smart loop" albo "Force loop". no ale nic podobnego nie znalazłem.
Napisano 29 Październik 200915 l Sprawdź w GMT czy Similar selection (lub coś w tym stylu nie pamiętam dokładnej nazwy) chwyta taki schemat. Wystarczy zaznaczyć jedna krawędź potem drugą i kliknąć Similar selection. Nie mam przy sobie Maxa wiec nie wiem czy w tym przypadku zadziała. Edytowane 30 Październik 200915 l przez Wray Poprawiłem post, aby ktoś sobie przypadkiem nie pomyślał, że ma wybrakowaną wersje Maxa. Chodziło oczywiście o opcje Similar.
Napisano 29 Październik 200915 l Autor no tak. ale to pod 2010. Zaczekam zaczekam jeszcze na parę hotfixów i się przesiądę :)
Napisano 29 Październik 200915 l Polyboost jest też dla starszych maxów, jako plugin, może jeszcze gdzieś go dostaniesz. Od biedy zrób w wingsie, tam taki loop idzie bez problemu.