lukasjogabonito Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Witam! Moja znajomość z 3ds Max-em trwa od miesiąca, więc jestem bardzo początkujący. Po mimo tego postanowiłem zrobić swój pierwszy samodzielny model, cokolwiek miało by z niego wyjść:D W każdym razie liczę na Waszą pomoc... Czekam na uwagi, rady i wskazówki... P.s. Nie bardzo wiem jak zabrać się za okna i ramki do nich...
latos Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Na razie mało do oceniania. Puki co jest ok ale dół pociachałeś jak szalony połowa linni jest do wywalenia. Od nadkola nie potrzebnie tyle linni prowadzisz.
Kubajaniak Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 Z tyłu Ci się siedmiokąt zrobił. To raczej nie wróży dobrze. Staraj się robić czworokąty.
blomd Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 I pamiętaj, żeby nie zostawiać nigdy samych edgów.
alwin Napisano 3 Listopad 2009 Napisano 3 Listopad 2009 (edytowane) haha moja Madzia:D może zrób wersję gt? ładniej wygląda:) powodzenia:) Edytowane 3 Listopad 2009 przez alwin
lukasjogabonito Napisano 3 Listopad 2009 Autor Napisano 3 Listopad 2009 Spoko wersja jeszcze do uzgodnienia;) A nie robie BF bo BA starsze, ale ładniejsze;) Sam 323C jeżdżę ale nie znalazłem blueprintów do niej niestety...
lukasjogabonito Napisano 26 Listopad 2009 Autor Napisano 26 Listopad 2009 EDIT 2: Niestety nie mam za dużo czasu żeby robić, a jak już mam to wiele godzin pochłania metoda prób i błędów jeszcze...ale mimo to udało mi sie wymodelować opony, alufelgi i wyciąć drzwi...alusy bedą miały w środku jeszcze znaczek mazdy, a opony napisy po bokach...
Rekomendowane odpowiedzi