Gość szarak3d Napisano 2 Listopad 2009 Share Napisano 2 Listopad 2009 (edytowane) Witam mój pierwszy wątek na forum taka sobie wiatróweczka na poczatek. Uwagi i sugestie mile widziane. [ATTACH]67508[/ATTACH] Edytowane 8 Listopad 2009 przez szarak3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus23 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Nie ma sie do czego przyczepic. Idzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szarak3d Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Wie ktos moze jak zrobic zeby caly obrazek sie wyswietlal a nie miniaturka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Musisz pisząc posta kliknąć na ikonkę z żółtym obrazkiem i wkleić tam link do obrazka(na imageshack to będzie direct link to image) A wiatróweczka czy tam asg idzie dobrze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szarak3d Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 model ok, ale ten ostatni render, a dokładnie materiał do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Ładnie ci idzie,pokaz jeszcze siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szarak3d Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Materiał bedzie zmieniony tak tylko wrzuciłem żeby zobaczyc jak wygladał w kolorze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 model super, przydały by się jeszcze jakieś fajne teksturki pokaż siate bez ms pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szarak3d Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Prawie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Wow. Podoba mi się! Bardzo ładna siatka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 Wygląda konkret, raczej błędów nie ma w modelu, materiał oxydy można zrobić lepszy, btw kiedyś miałem Reck police z umarexu :) fajne zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szarak3d Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Materialy to nie moja najmocniejsza strona tutaj troche zmienilem ale i tak napewno dalo by sie lepiej A tu mala prezentacja: http://www.szarak3d.com/walther.html zamiezam dodac jeszcze do niej mozliwosc zmiany widoku na widok siatki i siatki polonczonej z materialem i własnie mały problem czy moze ktos mi podpowiedziec jak wykonac takie rendery http://fc07.deviantart.net/fs42/f/2009/142/4/2/Kat_Von_3D___Wireframe_by_vixelyn.jpg I planuje zrobic dwie prezentacje jedna LQ z mozliwoscia otwarcia z poziomu internetu jak ta wyzej i dróga HQ do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 materiał oxydy zdecydowanie lepszy, elementy plastikowe do poprawki, większy noise tego plastiku moim zdaniem, okładziny trochę źle wymodelowane też, większe wgłębienie na kciuk jeśli porównać z tym zdjęciem http://www.bbgunworld.com/store/usrimage/0walther-cp88-blue.jpg Ogólnie tam na tej okładzinie sporo widzę innych kształtów :) Ale i tak kawał dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szarak3d Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 materiał oxydy zdecydowanie lepszy, elementy plastikowe do poprawki, większy noise tego plastiku moim zdaniem, okładziny trochę źle wymodelowane też, większe wgłębienie na kciuk jeśli porównać z tym zdjęciem http://www.bbgunworld.com/store/usrimage/0walther-cp88-blue.jpg Ogólnie tam na tej okładzinie sporo widzę innych kształtów :) Ale i tak kawał dobrej roboty. Dzieki postaram sie nad tym jeszcze troche popracowac. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi