Napisano 7 Listopad 200915 l Witam, 聽 Chcia艂bym wam pokaza膰 moje ostatnie wypociny. Osiedle domk贸w dla dewelopera, czas wykonania ponad jeden tydzie艅. Stara艂em si臋 wykona膰 rendery tak abym nie musia艂 praktycznie w og贸le miesza膰 nimi w photoshopie. Jedyne co zosta艂o dodane to chmury na warstwie i ludzie. Cala ro艣linno艣膰 wykonana w Onyxie, rendering pod Vray'em. 聽 聽 聽 edit: uda艂o si臋 nak艂oni膰 klienta do pewnych zmian... mam nadzieje, 偶e teraz rendery prezentuj膮 si臋 lepiej. 聽 Pozdrawiam 艁ukasz Edytowane 14 Listopad 200915 l przez Bonifatz
Napisano 7 Listopad 200915 l W testach tego wszystkiego nie bylo czasem ? ;) Ladne domki, podobac sie.
Napisano 8 Listopad 200915 l wizualziacj wykonane fajnie, zwlaszcza lot ptaka ciekawy jest z tymi polami ;), szkoda ze inwestor zdecydowal sie na takie domki..i pojechal po bandzie z kolorami, no ale coz:)
Napisano 8 Listopad 200915 l nie wiem, dla mnie jakosc(realizm) troszke sztucznie, ale ogol zadowala, ladnie i schludnie sie prezentuje 聽 peace...
Napisano 8 Listopad 200915 l Spokojne standardowe wizki. Wiatrownice chyba za niskie na pierwszym renderze. Drzewa te z ty艂u troch臋 za cienkie pnie maj膮 jak na wielko艣膰 ich koron.