Bonifatz Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) Witam, Chciałbym wam pokazać moje ostatnie wypociny. Osiedle domków dla dewelopera, czas wykonania ponad jeden tydzień. Starałem się wykonać rendery tak abym nie musiał praktycznie w ogóle mieszać nimi w photoshopie. Jedyne co zostało dodane to chmury na warstwie i ludzie. Cala roślinność wykonana w Onyxie, rendering pod Vray'em. edit: udało się nakłonić klienta do pewnych zmian... mam nadzieje, że teraz rendery prezentują się lepiej. Pozdrawiam Łukasz Edytowane 14 Listopad 2009 przez Bonifatz
hcpiter Napisano 7 Listopad 2009 Napisano 7 Listopad 2009 W testach tego wszystkiego nie bylo czasem ? ;) Ladne domki, podobac sie.
Morphe Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 wizualziacj wykonane fajnie, zwlaszcza lot ptaka ciekawy jest z tymi polami ;), szkoda ze inwestor zdecydowal sie na takie domki..i pojechal po bandzie z kolorami, no ale coz:)
plasti Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 nie wiem, dla mnie jakosc(realizm) troszke sztucznie, ale ogol zadowala, ladnie i schludnie sie prezentuje peace...
siwy Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Typowe domki, wizki też dość typowe, ale poprawne i estetyczne.
Tores Napisano 8 Listopad 2009 Napisano 8 Listopad 2009 Spokojne standardowe wizki. Wiatrownice chyba za niskie na pierwszym renderze. Drzewa te z tyłu trochę za cienkie pnie mają jak na wielkość ich koron.
Rekomendowane odpowiedzi