Jump to content

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Robot i jego materiały jest ok. Ale podłoga, deski drewniane i ogólnie reszta ma bardzo cienkie tekstury. Popraw ta rurę leżącą na ziemi bo część niej wchodzi w ziemie tak dziwnie. Światło jest bardzo dziwne. Za jasne jak dla mnie. Trzeba to zmienić. Pozdrawiam i będę zaglądał. Powodzenia :)

Posted

Ciekawą scenke opracowałeś pozostaje ją tylko rozwijać i wzbogadzać materiałami.

Z mojej strony to bym proponował zmienic tego boxa w tle, bo to zwykły box:), mógłbyś zrobić np jakąś beczkę czy coś ale tak porządnie wszystkie segmenty pokrywe metalowe przepasy, korek - korzystaj ze zdjęć z internetu różnych przedmiotów patrz na nie i zastanawiaj się jak każdy elementy wykonać w 3D jakich narzędzi do tego użyć.pozdro

P.S Robot bardzo sympatyczny, oryginalny.

Posted

Zwiększ ilość segmentów na przewodzie od "barku" do "nadgarstka" tak by nabrał krągłości- taki kanciaty średnio się prezentuje.

I pobaw się oświetleniem bo na razie mało kontrastu jest- scena jest matowa:)

poza tym pracuj bo może być ciekawie:D

będę zaglądał

pozdrawiam

Posted

Obiekty trochę Ci wiszą nad podłożem. Dałbym inne światło. Mimo wszystko nie ma głębi. Nie wiem jakie było założenie jeśli chodzi o światło. Jeśli dzienne to bym nad tym popracował. Kompozycja - nie będę się czepiał. Może być fajnie, ale popracowałbym nad tymi sprawami o których wspomniałem.

Posted

To co mnie razi to brak szczegółów w otoczeniu. Robot zrobiony jest dość szczegółowo, a reszta (tj. ściany, taśmociąg, podłoga, etc.) są bez żadnych szczegółów. Bardzo to razi w oczy. Zwykłe boxy po prostu. Ale pracuj pracuj chętnie zobaczę co wyjdzie :)