Napisano 9 Listopad 200915 l Wczesniej dodałem tylko glowe tego robocika a teraz juz raczej skonczylem ta scene;] (rady co bym mogl zmienic jeszcze mile widziane ) Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200915 l Robot i jego materiały jest ok. Ale podłoga, deski drewniane i ogólnie reszta ma bardzo cienkie tekstury. Popraw ta rurę leżącą na ziemi bo część niej wchodzi w ziemie tak dziwnie. Światło jest bardzo dziwne. Za jasne jak dla mnie. Trzeba to zmienić. Pozdrawiam i będę zaglądał. Powodzenia :)
Napisano 9 Listopad 200915 l Proporcje, Proporcje, Proporcje. Mapy za duze, ale ok skoro zaczynasz to jestes na dobrej drodze. Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200915 l Ciekawą scenke opracowałeś pozostaje ją tylko rozwijać i wzbogadzać materiałami. Z mojej strony to bym proponował zmienic tego boxa w tle, bo to zwykły box:), mógłbyś zrobić np jakąś beczkę czy coś ale tak porządnie wszystkie segmenty pokrywe metalowe przepasy, korek - korzystaj ze zdjęć z internetu różnych przedmiotów patrz na nie i zastanawiaj się jak każdy elementy wykonać w 3D jakich narzędzi do tego użyć.pozdro P.S Robot bardzo sympatyczny, oryginalny.
Napisano 9 Listopad 200915 l Zwiększ ilość segmentów na przewodzie od "barku" do "nadgarstka" tak by nabrał krągłości- taki kanciaty średnio się prezentuje. I pobaw się oświetleniem bo na razie mało kontrastu jest- scena jest matowa:) poza tym pracuj bo może być ciekawie:D będę zaglądał pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200915 l Autor Dzieki wielki popracuje nad tłem by bylo ciekawsze i swiatło by bylo lepsze;] Pozdrawiam Czekam na kolejne porady
Napisano 10 Listopad 200915 l Autor No i conieco pokombinowalem z tym tłem i swiatłem ;] chyba lepiej teraz jest;]
Napisano 10 Listopad 200915 l Obiekty trochę Ci wiszą nad podłożem. Dałbym inne światło. Mimo wszystko nie ma głębi. Nie wiem jakie było założenie jeśli chodzi o światło. Jeśli dzienne to bym nad tym popracował. Kompozycja - nie będę się czepiał. Może być fajnie, ale popracowałbym nad tymi sprawami o których wspomniałem.
Napisano 10 Listopad 200915 l To co mnie razi to brak szczegółów w otoczeniu. Robot zrobiony jest dość szczegółowo, a reszta (tj. ściany, taśmociąg, podłoga, etc.) są bez żadnych szczegółów. Bardzo to razi w oczy. Zwykłe boxy po prostu. Ale pracuj pracuj chętnie zobaczę co wyjdzie :)