Jump to content

DoubleCAD na CHIP 12/09 - REWELACJA!!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj kupiłem CHIPa i na załączonej dvd znalazł się świetny program do projektowania - DoubleCAD. W obsłudze b. podobny do AutoCADa, tyle tylko że za darmo.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

o fajne, dzięki za zwrócenie uwagi na ten program, jak wygląda sprawa wymiany dokumentów między AutoCAD a DoubleCAD? producent chwali się że oczywiście bez problemu...

Edited by Loki
Posted

Loki - nie ma problemu z tym. Używam tego softu od jakiś 3-4 miesięcy i żadnych problemów nie napotkałem.

Marcin - co byś ciekawszego darmowego zaproponował?

Jeszcze jakaś wersja TurboCada jest darmowa ale nie instalowałem.

Posted

Marcinie, nie chodziło mi o Chipa jako gazetę, bo znam ciekawsze sposoby wydania kilkunastu złotych, ale o sam program jako taki. Nie rysuję jakoś ekstremalnie dużo w CAD, aczkolwiek od czasu do czasu trzeba coś podrysować - bo jest poprostu szybciej. A skoro jest darmowy funkcjonalny odpowiednik (zasssałem i zobaczymy jak będzie się sprawował, skoro pionix pisze że działa, to ja mu śmiem ufać w tej kwestii) to trza się tylko cieszyć :)

w końcu za używanie pirackiego softu w działalności zarobkowej grozi do 5 lat pozbawienia wolności... wniosek - trza być legalnym :)