Orcher Napisano 12 Listopad 2009 Napisano 12 Listopad 2009 Witam, scena oddająca hołd grafice Machinarium http://machinarium.net/demo/ a bedąca moją interpretacją http://machinarium.net/wallpapers/alley_1280x1024.jpg tego obrazka:-) Ponadto chcialbym posiąść wiedzę tajemną czyli Mentala bo Vray jes mi znany. Liczę na konstruktywną krytykę/uwagi i pomoc w ustawianiu ustawień mentalowych.. Aktualizacje będą się róznie pojawiać.. z braku laku oraz czasu :-) A oto pierwszy render
Hynol Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 Fajny temat. Będę zaglądał. Jak na razie wszystko ok, tylko musisz zmiękczyc krawędzie żeby wpasowac się w klimat referencji
carlosss Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 proporcje, drzwi po prawej stronie są za małe itp.
Eden-3d Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 bardzo fajny temat,jak uda ci sie uzyskac podobny klimat jak na refce to bedzie bajer
Orcher Napisano 13 Listopad 2009 Autor Napisano 13 Listopad 2009 Dzieki wszystkim za pierwsze komenty :-) carlosss: nie chcę idealnie odwzorować dlatego będą rozbieżności skali i wielkośći. co do drzwi miałeś rację byly za małe.. teraz lepsze (chyba) Klimat postaram się uzyskać podobny.. o ile mental pozwoli.. i mały update na koniec:
Kris_R Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 Mental raczej pozwoli... pytanie, czy ty podołasz ;) :D
Orcher Napisano 16 Listopad 2009 Autor Napisano 16 Listopad 2009 ha, co mam nie podołać, pytanie raczej trzeba postawic: kiedy to zrobie :D
soshka.cg Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 Kiedy to zrobisz? :) Na razie idzie spoko Kuba. Ciesze sie ze zdecydowales sie zrobic te scenke. Trzymam kciuki i bede tutaj zagladal. pozdro :)
NV Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 Dzięki Tobie zagrywam się teraz w machinarium :] Będę śledził wątek. Grafika w grze jest cudowna, mam nadzieję, że podołasz wyzwaniu.
Orcher Napisano 17 Listopad 2009 Autor Napisano 17 Listopad 2009 Nvidia: zazdroszcze.. ja narazie borykam sie z klopotami wszelkiej maści i treści i nawet w demo nie mialem czasu pograc :-( ale wkoncu sie szarpne i wygospodaruje te pare zlotych i kilka minut by sie pozachwycac wiecej niz tylko obrazkami z gry:-)
Rekomendowane odpowiedzi