Napisano 19 Listopad 200915 l Czy ktoś zetknął sie z programem Autodesk MotionBuilder ? Z czym to sie je że tak zapytam, posiadam legala wersje 2010, czy jest do tego jakaś literatura ? czy w Polsce istnieje zapotrzebowanie na projekty oprocowane w tym że programie ?
Napisano 19 Listopad 200915 l ... Oczywiscie. Posiadasz oryginalna wersje MB, ktory kosztuje tysiace dolarow, ale nie wiesz do czego jest. Zapotrzebowanie jest ogromne, bo MB swietnie nadaje sie do robienia skomplikowanych wizualizacji architektonicznych, modelowania nurbsami i renderingow fizycznie poprawnych.
Napisano 19 Listopad 200915 l Czy ktoś zetknął sie z programem Autodesk MotionBuilder ? Z czym to sie je że tak zapytam, posiadam legala wersje 2010, czy jest do tego jakaś literatura ? czy w Polsce istnieje zapotrzebowanie na projekty oprocowane w tym że programie ? oczywiście że jest: -zakładka help -wątek na forum -area autodesck -3dbuzz
Napisano 19 Listopad 200915 l reanimator, czy aby nie pomyliłeś się z zastosowaniem tegoż programu? a przynajmniej jego głównych celów?
Napisano 19 Listopad 200915 l Autor Reanimator MB kosztuje 4 tys dolarów, twoja wiara w to czy mam legala czy nie, ogolnie jest mi obojętna. Czy jest do tego polska literatura ? Chcialbym majac ten program poprostu nauczyć sie go skoro jest zapotrzebowanie.
Napisano 19 Listopad 200915 l polecam poczytać: http://www.autodesk.pl/adsk/servlet/pc/index?id=13739989&siteID=553660
Napisano 7 Grudzień 200915 l Reanimator coś się tak przykleił, że każdy ma nielegalną wersję. Kup sobie wersję edukacyjną to będziesz miał maxa, maye, softimage, motionbuilder, mudbox i sketchbook w wersjach 2010 za 600zł Vit - sorry za offtopa, jeszcze nie instalowałem tego wszystkiego więc ci nie pomogę ale chciałem zwrócić uwagę kolegom, że nabijają pierdołami posty
Napisano 7 Grudzień 200915 l BUUUUUUUUUUUuhahahahahhahaahah łuuuuuuhahahahah haaaa aaaaahhhhhhhhhhhhh Kto jest niewinny niech pierwszy rzuci kamieniem łaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuu haaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAA hahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 8 Grudzień 200915 l Kulki nie leć w kulki. Macie linka i korzystajcie. Nawet gimnazjalista może taką kupić. Zaufajcie trochę ludziom.