adek Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 Do Google Labs trafiła właśnie nowa wyszukiwarka grafiki od Google. Dokładniej chodzi o wyszukiwarkę Image Swirl. W tej chwili jest ona w fazie testowej i jej indeks jest dosyć ubogi. Zachęcam jednak do sprawdzenia samej zasady działania tej usługi. Image Swirl pozwoli łatwiej i szybciej wyszukiwać grafiki, filtrować je, grupować tematycznie. Usługę Google Image Swirl można przetestować pod adresem: http://image-swirl.googlelabs.com/
Dav Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 Muszę przyznać, że ładnie to to wygląda i miło. Jakoś tak mi się lepiej wyszukuje kiedy jest ten podział na kategorie. Brawo ;)
Ania Napisano 23 Listopad 2009 Napisano 23 Listopad 2009 (edytowane) fajnie się szuka referek, i już znalazłam kilka na które się normalnym image searchem nie natknęłam Edytowane 23 Listopad 2009 przez Ania
CzAk1 Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Tylko ja nie mam opcji "nastepna strona", czy czegos podobnego?
maciekG Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 tam nie ma takiej opcji..bo zasada działania jest inna...chyba, że ja także coś przeoczyłem... nawet przyjemnie się z tego korzystam...trzeba tylko poczekać aż baza grafik się powiększy bo na razie jest trochę mało używalne..
artursadlos Napisano 24 Listopad 2009 Napisano 24 Listopad 2009 Na razie demo i mało jest tego. Ale inicjatywa dobra.
Rekomendowane odpowiedzi