Napisano 23 Listopad 200915 l Do Google Labs trafiła właśnie nowa wyszukiwarka grafiki od Google. Dokładniej chodzi o wyszukiwarkę Image Swirl. W tej chwili jest ona w fazie testowej i jej indeks jest dosyć ubogi. Zachęcam jednak do sprawdzenia samej zasady działania tej usługi. Image Swirl pozwoli łatwiej i szybciej wyszukiwać grafiki, filtrować je, grupować tematycznie. Usługę Google Image Swirl można przetestować pod adresem: http://image-swirl.googlelabs.com/
Napisano 23 Listopad 200915 l Muszę przyznać, że ładnie to to wygląda i miło. Jakoś tak mi się lepiej wyszukuje kiedy jest ten podział na kategorie. Brawo ;)
Napisano 23 Listopad 200915 l fajnie się szuka referek, i już znalazłam kilka na które się normalnym image searchem nie natknęłam Edytowane 23 Listopad 200915 l przez Ania
Napisano 24 Listopad 200915 l tam nie ma takiej opcji..bo zasada działania jest inna...chyba, że ja także coś przeoczyłem... nawet przyjemnie się z tego korzystam...trzeba tylko poczekać aż baza grafik się powiększy bo na razie jest trochę mało używalne..