JohnZi Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 (edytowane) Witam, zakladam wip'a zeby sie troszke zmotywowac do wydajniejsze pracy. Tym razem mam przyjemnosc robic taki o to motorek. Mam nadzieje, ze szybko sie z nim uporam. Pozniej planuje tez jakis render, ale na to jeszcze czas. Ponizej efekt okolo 8 godzin pracy przez 2 wieczory. Edytowane 2 Grudzień 2009 przez JohnZi
gof Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Świetnie, w końcu jakiś motocykl :D i do tego ducati. Powodzenia, mam nadzieję że będzie dużo detalu.
deshu Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 heja. pokaz siatki, no chyba ze robisz pronurbsami:)
Lis Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Super. Będzie wypas. Wspaniały wybór jednośladu. Edit: Może tylko taka uwaga:
JohnZi Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 Dzieki za komenty, tutaj siateczka http://img16.imageshack.us/img16/213/siatkae.jpg Lis co do tego miejsca co je zaznczyles, to juz na nie zwrocilem uwage, poprawie ja ja dojda inne elementy, m.in. ta rura nad i wtedy dopasuje do niej. Niestety kazde zdjecie pokaze co innego i ciezko to spasowac we wszystkich rzutach. Pozdro
JohnZi Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 wazne, ze spelnia swoje zadanie. Na takiej powiechni mozna bylo sobie pozwolic na maly maly balagan:P
RA Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Mimo, że to motur, to model świetny, jak zawsze. :) Przyczepie się (a jak!) do tarcz hamulcowych. Gdybyś je zrobił bez smootha, to zaoszczędziłbyś kupę trójkątów, a wyglądałoby równie rewelacyjnie. A może nawet lepiej, bardziej technicznie.
JohnZi Napisano 25 Listopad 2009 Autor Napisano 25 Listopad 2009 RA dalem wygladzanie wzgledem smoothing groups i mysle, ze nabralo troche technicznego charakteru:P na dalsze ujecia spokojnie wystarczy msx1
RA Napisano 25 Listopad 2009 Napisano 25 Listopad 2009 Tyyyyle polygonów. :) Zbliżenia będziesz mógł robić zabójcze.
deshu Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 Świetnie. Lubie pasjonatów:P subskrypcja jest grana:P
JohnZi Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Napisano 2 Grudzień 2009 Musialem sie zajac innym projektem, wiec ten spadl na dalszy plan. Dlubie troszke po godzinach, hehe do swiat skoncze:P
simon87pl Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 ooo jak mnie tu dawno nie bylo :P skoro w 2012 jest koniec swiata to mam pytanie...myslales o tym zeby wymodelowac cos innego niz auto badz motor hehe?acha tak przy okazji to chcialem powiedziec ,ze Twoje prace wymiataja ;] i zawsze mnie zazdrosc chyta jak na nie patrze! pozdro
JohnZi Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Napisano 8 Grudzień 2009 simon nie ograniczam sie jedynie do modelowania samochodow i motorow:P No ale dzieki za komenta:D
plasti Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 modeling pierwsza sprawa, lubie detal, u ciebie jest go duzo, masz napewno stalowe nerwy:D
Rekomendowane odpowiedzi