Napisano 25 Listopad 200915 l Witam, zakladam wip'a zeby sie troszke zmotywowac do wydajniejsze pracy. Tym razem mam przyjemnosc robic taki o to motorek. Mam nadzieje, ze szybko sie z nim uporam. Pozniej planuje tez jakis render, ale na to jeszcze czas. Ponizej efekt okolo 8 godzin pracy przez 2 wieczory. Edytowane 2 Grudzień 200915 l przez JohnZi
Napisano 25 Listopad 200915 l Świetnie, w końcu jakiś motocykl :D i do tego ducati. Powodzenia, mam nadzieję że będzie dużo detalu.
Napisano 25 Listopad 200915 l Super. Będzie wypas. Wspaniały wybór jednośladu. Edit: Może tylko taka uwaga:
Napisano 25 Listopad 200915 l Autor Dzieki za komenty, tutaj siateczka http://img16.imageshack.us/img16/213/siatkae.jpg Lis co do tego miejsca co je zaznczyles, to juz na nie zwrocilem uwage, poprawie ja ja dojda inne elementy, m.in. ta rura nad i wtedy dopasuje do niej. Niestety kazde zdjecie pokaze co innego i ciezko to spasowac we wszystkich rzutach. Pozdro
Napisano 25 Listopad 200915 l Autor wazne, ze spelnia swoje zadanie. Na takiej powiechni mozna bylo sobie pozwolic na maly maly balagan:P
Napisano 25 Listopad 200915 l Mimo, że to motur, to model świetny, jak zawsze. :) Przyczepie się (a jak!) do tarcz hamulcowych. Gdybyś je zrobił bez smootha, to zaoszczędziłbyś kupę trójkątów, a wyglądałoby równie rewelacyjnie. A może nawet lepiej, bardziej technicznie.
Napisano 25 Listopad 200915 l Autor RA dalem wygladzanie wzgledem smoothing groups i mysle, ze nabralo troche technicznego charakteru:P na dalsze ujecia spokojnie wystarczy msx1
Napisano 2 Grudzień 200915 l Autor Musialem sie zajac innym projektem, wiec ten spadl na dalszy plan. Dlubie troszke po godzinach, hehe do swiat skoncze:P
Napisano 7 Grudzień 200915 l ooo jak mnie tu dawno nie bylo :P skoro w 2012 jest koniec swiata to mam pytanie...myslales o tym zeby wymodelowac cos innego niz auto badz motor hehe?acha tak przy okazji to chcialem powiedziec ,ze Twoje prace wymiataja ;] i zawsze mnie zazdrosc chyta jak na nie patrze! pozdro
Napisano 8 Grudzień 200915 l Autor simon nie ograniczam sie jedynie do modelowania samochodow i motorow:P No ale dzieki za komenta:D
Napisano 9 Grudzień 200915 l modeling pierwsza sprawa, lubie detal, u ciebie jest go duzo, masz napewno stalowe nerwy:D