Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, zakladam wip'a zeby sie troszke zmotywowac do wydajniejsze pracy. Tym razem mam przyjemnosc robic taki o to motorek. Mam nadzieje, ze szybko sie z nim uporam. Pozniej planuje tez jakis render, ale na to jeszcze czas. Ponizej efekt okolo 8 godzin pracy przez 2 wieczory.

ducati2i.jpg

ducatic.jpg

Edytowane przez JohnZi

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetnie, w końcu jakiś motocykl :D i do tego ducati. Powodzenia, mam nadzieję że będzie dużo detalu.

Napisano

Super. Będzie wypas.

Wspaniały wybór jednośladu.

Edit: Może tylko taka uwaga:

dziurac.jpg

Napisano
  • Autor

Dzieki za komenty, tutaj siateczka http://img16.imageshack.us/img16/213/siatkae.jpg

Lis co do tego miejsca co je zaznczyles, to juz na nie zwrocilem uwage, poprawie ja ja dojda inne elementy, m.in. ta rura nad i wtedy dopasuje do niej. Niestety kazde zdjecie pokaze co innego i ciezko to spasowac we wszystkich rzutach. Pozdro

Napisano
  • Autor

wazne, ze spelnia swoje zadanie. Na takiej powiechni mozna bylo sobie pozwolic na maly maly balagan:P

Napisano

Mimo, że to motur, to model świetny, jak zawsze. :)

Przyczepie się (a jak!) do tarcz hamulcowych.

Gdybyś je zrobił bez smootha, to zaoszczędziłbyś kupę trójkątów, a wyglądałoby równie rewelacyjnie.

A może nawet lepiej, bardziej technicznie.

Napisano
  • Autor

RA dalem wygladzanie wzgledem smoothing groups i mysle, ze nabralo troche technicznego charakteru:P na dalsze ujecia spokojnie wystarczy msx1

tarcza.jpg

Napisano

Tyyyyle polygonów. :)

Zbliżenia będziesz mógł robić zabójcze.

Napisano
  • Autor

Musialem sie zajac innym projektem, wiec ten spadl na dalszy plan. Dlubie troszke po godzinach, hehe do swiat skoncze:P

ducati3.jpg

Napisano

ooo jak mnie tu dawno nie bylo :P skoro w 2012 jest koniec swiata to mam pytanie...myslales o tym zeby wymodelowac cos innego niz auto badz motor hehe?acha tak przy okazji to chcialem powiedziec ,ze Twoje prace wymiataja ;] i zawsze mnie zazdrosc chyta jak na nie patrze! pozdro

Napisano
  • Autor

simon nie ograniczam sie jedynie do modelowania samochodow i motorow:P

No ale dzieki za komenta:D

Napisano

modeling pierwsza sprawa, lubie detal, u ciebie jest go duzo, masz napewno stalowe nerwy:D