Killuś Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Witam.Zaczynalem bawić się w 3dmaxie pare lat temu na versji 1.2(chyba) a potem na R3 teraz pracuje na ver.6.Mialem przerwe 1,5roku.Narazie jestem cienki ale sie ucze. Co powiecie o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 za duży bump , po co ten blur , wogóle jakoś mi nie podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 za ciemno prawie nic nie widac :/ i gwiazdy dodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killuś Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Dzięki za krytyke! Szczerze mowiąc to strasznie mi sie nie podoba ta ziemia i te schody.Uzylem za duzo bumpu.Poztym gwiazdy są ale ze jest ciemny obrazel to moze ich nie widac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 koncept fajny, wykonanie do poprawy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 no fajny pomysl ale te schody tak jak by sie w pewnym mamecie urywaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 faktycznie sa gwiazdy ... po rozjasnieniu monitora co nieco widac :) ale ... jesli to nie mialbyc typowy zymbolizm to proporcje schodow do planety ... maksymalnie nie realne :D chyba ze na tej twojej ziemi mieszkaja mega giga ludzie :) ale to byloby ich widac ... wyobraz sobie jakich rozmiarow musialby byc czlowiek zeby wejsc/zejsc tymi schodami :) bump do kitu ... nie w tych miejscach co trzeba wypukle ... pozdr ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi