gientekwl Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 Siema Mam problem Tworze sobie model hokera i po nałożeniu modyf. Edit Poly nie wyświetlają mi się vertexy na modelu, wyświetla mi się tylko 20 z 320 i tylko je mogę modyfikować ? O so chosi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 pewnie wertexy nie wyświetlają się ponieważ są ukryte w zakładce Edit Geometry jest taki guzik Unhide All 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Oł Shit... nie wpadłem na to... Dzięki indian rep [+] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Czasami jeszcze podczas modelowania moga zniknac vertexy od tak sobie przypadkiem. Dzieje sie to zadko i losowo, wtedy mozna zaznaczyc je wszytskie i najechac na na nie narzedziem skalowania, to je z regoly uwidacznia spowrotem :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 5 Grudzień 2009 Share Napisano 5 Grudzień 2009 Czasami jeszcze podczas modelowania moga zniknac vertexy od tak sobie przypadkiem. Dzieje sie to zadko i losowo, wtedy mozna zaznaczyc je wszytskie i najechac na na nie narzedziem skalowania, to je z regoly uwidacznia spowrotem :> O stary dobry tip z tym scalowaniem. Tak mnie juz irytuje to znikanie ze nie moge pracowac. Daje repa za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi