Lucek Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 forestt Vega92 Klicek Morte Nastrash Lucek91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 głos na Klicka, świetne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 klicek- swietne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 cholera, niech moderator doda dla klicka a odejmie od morte, z tym opoznionym wyswietlaniem mozna do gowy dostac.... KLICEK rzadzi! i bez gadania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Klicek wygrał, ale mój głos na morte podoba mi się w drugiej kolejności:O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Jeszcze MORTE przegoni KLICKA :) 16 do 13 :P Gratuluje Klicek wygranej :) Edytowane 30 Listopad 2009 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 30 Listopad 2009 Share Napisano 30 Listopad 2009 Gratki klicku, nalezalo ci sie:) Dawaj nastepny topic I dzieki wszystkim za glosy- mile zaskoczenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2009 Klicek co z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Grudzień 2009 Share Napisano 1 Grudzień 2009 ja jestem slaby w wymyslaniu tematow wiec lucku wymysl cos jak mozesz tylko nie dawaj juz 6 h na skulpt :) tylko 2 -3 h dzieki z gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2009 No popieram z tymi godzinkami. A następny temat brzmi w takim razie: Ohyda:) Zakładam wątek w tym subforum speedsculpting dla porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 Też jestem za klickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi