Kroopson Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 http://wave.google.com Słyszał ktoś o tej technologii? używa ktoś? :)
the_fgdf Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Słyszałem i bardzo mnie interesowało zastosowanie jej w relacjach/konsultacjach z klientami. Ale to chyba melodia przyszłości (szczególnie dla klientów ;) )
Kroopson Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 No - może w krajach gdzie świadomość "informatyczna" jest tak ze 20 razy wyższa to się szybko przyjmie
arev Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Ogólnie mówiąc to taki lepszy GTalk z integracją Goggle Docs, etc. Jak ktoś chce to mogę rozesłać ze cztery zaproszenia (konieczne jest posiadanie konta gmail).
Kroopson Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 No nie - nie porównałbym tego do Gtalka :) Gtalk to takie gg bardziej.
arev Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 No a to jest takie GG z możliwością osadzania wideo, map google, dokumentów, etc., etc. Przynajmniej na razie tak to odbieram, przyznając jednocześnie, że z uwagi na małą pulę kontaktów posiadających Wave nie używam go zbyt dużo ;)
Reanimator Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Mam od jakiegos czasu i nic sie tam nie dzieje. Jest nieskonczone, nie ma kupy narzedzi, jest wolne i irytujace przy wiekszej ilosci tekstu i dodatkow. Mam jeszcze z 11 zaproszen, ale wystawie je na allegro za 100PLN kazde! Google Wave to taki facebook, mail, gg, tweeter w jednym protokole;)
SWRSC Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 a mi to narzędzie się bardzo spodobało: http://www.jingproject.com/ Ogólnie wave to żadna innowacja. Już dawno było dużo dobrych mniejszych i większych aplikacji do zarządzania projektami, śmieciami, duperelami, rozmowami, sratatatata. Adobe nawet ma coś w swoim pakiecie. Reanimator dobrze prawi, wave to taki facebook z resztą bajerów.
Reanimator Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Swierszcz, Wave nie jest do zarzadzania projektami, tylko do komunikacji.
SWRSC Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 źle to nazwałem, chodziło mi o wymianę informacji przy realizaji zlecenia czy coś w tym stylu. Sorka.
Plastique Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Mam od jakiegos czasu i nic sie tam nie dzieje. Jest nieskonczone, nie ma kupy narzedzi, jest wolne i irytujace przy wiekszej ilosci tekstu i dodatkow. Popieram, ewidentnie to niedokończone jest. Jednak jakiś potencjał w tym jest i np. fajnie się pisze w kilka osób w jednym łejwie. Właściwie to tylko się tym zainteresowałem bo wymyślili to ci sami bracia którzy stoją za google mapami, ale najwidoczniej trzeba jeszcze poczekać.
Kroopson Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 oj trzeba. I to pewnie kilka lat. Ale ogólnie ma spoooory potencjał.
the_fgdf Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Jak to do czego - do planowania kto będzie na Twojej imprezie urodzinowej ;]
Kroopson Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 hehe - nie wiem chłopaki ja tak sobie luźne wave'y prowadzę z ludźmi o pierdułkach a jednocześnie mierzę się z tym że prowadzę korespondencję mailową z ośmioma osobami naraz i to jest koszmar :/
Rekomendowane odpowiedzi