Napisano 30 Listopad 200915 l Słyszałem i bardzo mnie interesowało zastosowanie jej w relacjach/konsultacjach z klientami. Ale to chyba melodia przyszłości (szczególnie dla klientów ;) )
Napisano 30 Listopad 200915 l Autor No - może w krajach gdzie świadomość "informatyczna" jest tak ze 20 razy wyższa to się szybko przyjmie
Napisano 30 Listopad 200915 l Ogólnie mówiąc to taki lepszy GTalk z integracją Goggle Docs, etc. Jak ktoś chce to mogę rozesłać ze cztery zaproszenia (konieczne jest posiadanie konta gmail).
Napisano 30 Listopad 200915 l Autor No nie - nie porównałbym tego do Gtalka :) Gtalk to takie gg bardziej.
Napisano 30 Listopad 200915 l No a to jest takie GG z możliwością osadzania wideo, map google, dokumentów, etc., etc. Przynajmniej na razie tak to odbieram, przyznając jednocześnie, że z uwagi na małą pulę kontaktów posiadających Wave nie używam go zbyt dużo ;)
Napisano 30 Listopad 200915 l Mam od jakiegos czasu i nic sie tam nie dzieje. Jest nieskonczone, nie ma kupy narzedzi, jest wolne i irytujace przy wiekszej ilosci tekstu i dodatkow. Mam jeszcze z 11 zaproszen, ale wystawie je na allegro za 100PLN kazde! Google Wave to taki facebook, mail, gg, tweeter w jednym protokole;)
Napisano 30 Listopad 200915 l a mi to narzędzie się bardzo spodobało: http://www.jingproject.com/ Ogólnie wave to żadna innowacja. Już dawno było dużo dobrych mniejszych i większych aplikacji do zarządzania projektami, śmieciami, duperelami, rozmowami, sratatatata. Adobe nawet ma coś w swoim pakiecie. Reanimator dobrze prawi, wave to taki facebook z resztą bajerów.
Napisano 30 Listopad 200915 l Swierszcz, Wave nie jest do zarzadzania projektami, tylko do komunikacji.
Napisano 30 Listopad 200915 l źle to nazwałem, chodziło mi o wymianę informacji przy realizaji zlecenia czy coś w tym stylu. Sorka.
Napisano 30 Listopad 200915 l Mam od jakiegos czasu i nic sie tam nie dzieje. Jest nieskonczone, nie ma kupy narzedzi, jest wolne i irytujace przy wiekszej ilosci tekstu i dodatkow. Popieram, ewidentnie to niedokończone jest. Jednak jakiś potencjał w tym jest i np. fajnie się pisze w kilka osób w jednym łejwie. Właściwie to tylko się tym zainteresowałem bo wymyślili to ci sami bracia którzy stoją za google mapami, ale najwidoczniej trzeba jeszcze poczekać.
Napisano 30 Listopad 200915 l Autor oj trzeba. I to pewnie kilka lat. Ale ogólnie ma spoooory potencjał.
Napisano 30 Listopad 200915 l Jak to do czego - do planowania kto będzie na Twojej imprezie urodzinowej ;]
Napisano 1 Grudzień 200915 l Autor hehe - nie wiem chłopaki ja tak sobie luźne wave'y prowadzę z ludźmi o pierdułkach a jednocześnie mierzę się z tym że prowadzę korespondencję mailową z ośmioma osobami naraz i to jest koszmar :/