Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Słyszałem i bardzo mnie interesowało zastosowanie jej w relacjach/konsultacjach z klientami. Ale to chyba melodia przyszłości (szczególnie dla klientów ;) )

Napisano
  • Autor

No - może w krajach gdzie świadomość "informatyczna" jest tak ze 20 razy wyższa to się szybko przyjmie

Napisano

Ogólnie mówiąc to taki lepszy GTalk z integracją Goggle Docs, etc.

Jak ktoś chce to mogę rozesłać ze cztery zaproszenia (konieczne jest posiadanie konta gmail).

Napisano

No a to jest takie GG z możliwością osadzania wideo, map google, dokumentów, etc., etc.

Przynajmniej na razie tak to odbieram, przyznając jednocześnie, że z uwagi na małą pulę kontaktów posiadających Wave nie używam go zbyt dużo ;)

Napisano

Mam od jakiegos czasu i nic sie tam nie dzieje. Jest nieskonczone, nie ma kupy narzedzi, jest wolne i irytujace przy wiekszej ilosci tekstu i dodatkow.

Mam jeszcze z 11 zaproszen, ale wystawie je na allegro za 100PLN kazde!

Google Wave to taki facebook, mail, gg, tweeter w jednym protokole;)

Napisano

a mi to narzędzie się bardzo spodobało: http://www.jingproject.com/

Ogólnie wave to żadna innowacja. Już dawno było dużo dobrych mniejszych i większych aplikacji do zarządzania projektami, śmieciami, duperelami, rozmowami, sratatatata. Adobe nawet ma coś w swoim pakiecie.

Reanimator dobrze prawi, wave to taki facebook z resztą bajerów.

Napisano

źle to nazwałem, chodziło mi o wymianę informacji przy realizaji zlecenia czy coś w tym stylu. Sorka.

Napisano
Mam od jakiegos czasu i nic sie tam nie dzieje. Jest nieskonczone, nie ma kupy narzedzi, jest wolne i irytujace przy wiekszej ilosci tekstu i dodatkow.

Popieram, ewidentnie to niedokończone jest. Jednak jakiś potencjał w tym jest i np. fajnie się pisze w kilka osób w jednym łejwie. Właściwie to tylko się tym zainteresowałem bo wymyślili to ci sami bracia którzy stoją za google mapami, ale najwidoczniej trzeba jeszcze poczekać.

Napisano
  • Autor

hehe - nie wiem chłopaki ja tak sobie luźne wave'y prowadzę z ludźmi o pierdułkach a jednocześnie mierzę się z tym że prowadzę korespondencję mailową z ośmioma osobami naraz i to jest koszmar :/