kłapouchy Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, ostatnio dłubię sobie klasyka..Myślałem, że będę pierwszy na forum, który będzie go robił, ale z powodu długiego braku dostępu do neta nie zauważyłem, że już ktoś mnie wyprzedził. Mimo tego wrzucam swoje wypociny. Mam nadzieję, że uzyskam trochę pomocy.. P.S. koła są w budowie, a z całym przednim "układem sterowania" się wstrzymam na razie :) Edytowane 17 Styczeń 2010 przez kłapouchy
dac77 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Non problemo. Robię właściwie Speeda z elementami Ulstera (taka hybryda) i w zupełnie innej technice, więc rywalizacja raczej nie będzie zajadła. Kiedy planujesz skończyć?
kłapouchy Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 Walczę z nim już od miesiąca (dużo szkoły, brak refek przez brak netu), nie wiem kiedy go skończę, ale mam na niego limit 2 tygodni..
latos Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Hoho ładnie sam muszę postarać się potem takie cudo zrobić ;D
bbandi Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Widzę że masz wrzucone w interfejsie narzędzia "reactora" przez co tracisz niepotrzebnie przestrzeń roboczą.
kłapouchy Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 Latos--> Dzięki bbandi--> Dość często używam reactora (uczę się go), więc przydaje mi się ten pasek :)
woody Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 fajnie jak narazie się prezentuje, czekam na efekt końcowy
stormwind Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Więcej było by widać na renedze, ale jeśli szkoda Ci czasu to proponuje przejść do expert mode (ctrl+X) by pochować niepotrzebne ikony a potem Tools/Grab viewport. Dostajesz obrazu obrazek o większej rozdzielczości bez zabawy w print screen itd. Chociaż na tym poziomie i tak był bym za renderem, chociażby w calyu. :)
kłapouchy Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Napisano 16 Styczeń 2010 Trochę zaniedbałem wątek, ale to z braku czasu. Miałem model skończyć w dwa tygodnie od pierwszej publikacji, ale nie dało się... Cóż powoli, ale idę do przodu :)
Rekomendowane odpowiedzi