Napisano 3 Grudzień 200915 l Witam, ostatnio dłubię sobie klasyka..Myślałem, że będę pierwszy na forum, który będzie go robił, ale z powodu długiego braku dostępu do neta nie zauważyłem, że już ktoś mnie wyprzedził. Mimo tego wrzucam swoje wypociny. Mam nadzieję, że uzyskam trochę pomocy.. P.S. koła są w budowie, a z całym przednim "układem sterowania" się wstrzymam na razie :) Edytowane 17 Styczeń 201015 l przez kłapouchy
Napisano 3 Grudzień 200915 l Non problemo. Robię właściwie Speeda z elementami Ulstera (taka hybryda) i w zupełnie innej technice, więc rywalizacja raczej nie będzie zajadła. Kiedy planujesz skończyć?
Napisano 3 Grudzień 200915 l Autor Walczę z nim już od miesiąca (dużo szkoły, brak refek przez brak netu), nie wiem kiedy go skończę, ale mam na niego limit 2 tygodni..
Napisano 3 Grudzień 200915 l Widzę że masz wrzucone w interfejsie narzędzia "reactora" przez co tracisz niepotrzebnie przestrzeń roboczą.
Napisano 3 Grudzień 200915 l Autor Latos--> Dzięki bbandi--> Dość często używam reactora (uczę się go), więc przydaje mi się ten pasek :)
Napisano 4 Grudzień 200915 l Więcej było by widać na renedze, ale jeśli szkoda Ci czasu to proponuje przejść do expert mode (ctrl+X) by pochować niepotrzebne ikony a potem Tools/Grab viewport. Dostajesz obrazu obrazek o większej rozdzielczości bez zabawy w print screen itd. Chociaż na tym poziomie i tak był bym za renderem, chociażby w calyu. :)
Napisano 16 Styczeń 201015 l Autor Trochę zaniedbałem wątek, ale to z braku czasu. Miałem model skończyć w dwa tygodnie od pierwszej publikacji, ale nie dało się... Cóż powoli, ale idę do przodu :)